Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всьго: 3
Гостей: 3
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 08:15
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Березень » 31 » Все про кандидатів на вибори президента
Все про кандидатів на вибори президента
18:13
 
Політики, чиновники, розвідники, бізнесмени і Дарт Вейдер. Хто йде на вибори президента?
 

Політики, чиновники, розвідники, бізнесмени і Дарт Вейдер. Хто йде на вибори президента? 

Сьогодні, 31 березня, Центральна виборча комісія завершила прийом документів для реєстрації кандидатом в президенти. Повний пакет документів подали 24 претенденти, сімох з них комісія вже зареєструвала кандидатами.

Чим запам'яталися українцям учасники нинішньої президентської гонки?

_afp__01

Юлія Тимошенко. Фото: AFP

Юлія Тимошенко. Екс -прем'єр -міністр. У часи Януковича стала головним політв'язням країни. Вкрай неоднозначний політик. Прийшовши до влади на хвилі «Помаранчевої революції» , запам'яталася своїми постійними чварами з президентом Ющенком , а також укладенням сумнозвісних «газових договорів» з Путіним.

У часи 90 -х «газова принцеса» , як її тоді називали , водила близьку дружбу з прем'єром Лазаренком. Про їх спільних махінаціях було сказано багато. Однак жодне з численних кримінальних справ проти ЮВТ так і не було доведено до кінця.

Не дивлячись на те , що на деякий час Юлія Володимирівна випала з політичного процесу , та й той « холодок », з яким Майдан сприйняв її повернення , Юля залишається серйозним політичним гравцем , маючи в своєму керівництві партію з найбільш розгалуженою регіональною мережею. Крім того не варто забувати і про « Феномені Тимошенко» - на будь-яких виборах ЮВТ та її політсила завжди бере більше , ніж прогнозують соціологи.

Йде на вибори Юлія Володимирівна від «Батьківщини».

_zz.te.ua_

Петро Порошенко. Фото: zz.te.ua

Петро Порошенко. Позафракційний народний депутат , бізнесмен. Поряд з Тимошенко - один з головних претендентів на президентське крісло. Досить успішний політик , який в різні роки очолював раду Національного банку , Міністерство закордонних справ , Міністерство економіки , був секретарем Ради національної оборони і безпеки. Відомий же Петро Олексійович найбільше своєї корпорацією «Roshen» , продукцією якої ласують не тільки в Україні , а й за кордоном .

Судячи з останніх даних соціології , Порошенко є лідером симпатій українців. До того ж підтримка Кличко , а , відповідно і партії « УДАР» - хороша підмога у президентських перегонах.

__02

Олег Тягнибок. Фото: "Свобода"

Олег Тягнибок. Лідер партії « Свобода». Довгий час гордо носив титул «головного націоналіста» України . Зараз на це місце все більше претендує керівник партії «Правий сектор» Дмитро Ярош. «Свобода» Тягнибока стала головною несподіванкою останніх парламентських виборів - 10,44 % у загальнодержавній багатомандатному окрузі. Такий успіх «Свободи» , як , втім , і Компартії - 13,18 % - політологи пов'язують , в першу чергу , із зростанням протестних настроїв у суспільстві.

Грати ж на невдоволенні українців борець з олігархами і москалями донедавна вмів добре. Однак чим більше «Свобода» втягувалася у велику політику , тим більше питань виникало в українців до цієї політсили . Наприклад , саме через «Свободи » довгий час гальмувалося початок розвідки родовищ сланцевого газу на заході України .

___03

Юрій Бойко. Фото: Сьогодні

Юрій Бойко. Екс -віце -прем'єр. Його можна назвати одним з головних українських переговірників з Росією по газу. Запам'ятався найбільше так званими « вишками Бойка» . Історія про двох бурових установках , які, як стверджувало видання «Дзеркало тижня» , були закуплені через підставні фірми за дуже завищеними цінами , досить довго крутилася в інформаційному просторі , обростаючи все новими фактами і цікавими подробицями. Цілком можливо , що Бойко , як і деякі інші кандидати , вирішив піти на президентські вибори заради отримання тимчасового імунітету від кримінального переслідування з боку нової влади .

_-__01

Олег Царьов. Фото: прес -служба депутата

Олег Царьов. Депутат від Партії регіонів. Один з завзятих прихильників Росії і Митного союзу. Активно виступав проти Майдану. Відомий так званим «списком Царьова » - своєю пропозицією СБУ заборонити в'їзд на територію України більш ніж ста різних громадських діячів журналістів , політтехнологів та інших осіб , які , на думку політика , активно підтримували держпереворот в країні. Що цікаво , не дивлячись на антизахідну риторику і поборювання «російського світу » , дітей своїх Олег Анатолійович воліє вчити у Великобританії.

_facebook__02

Валерій Коновалюк . Фото: Facebook

Валерій Коновалюк. Екс- депутат від Партії регіонів. Найчастіше любив виступати з критикою своєї політичної сили та уряду , в результаті через незгоду з політикою партії покинув лави «регіоналів». Однак чим все-таки запам'ятався відставний військовий , на якому так добре сидить костюм , так це своєю помпезною весіллям з телеведучою Валерією Ушакової .

__03

Ренат Кузьмін . Фото: Сьогодні

Ренат Кузьмін. Екс- заступник секретаря РНБО. Першим подав документи на реєстрацію кандидатом на позачергові вибори президента. У перебування першим заступником генерального прокурора запам'ятався гучними кримінальними справами проти лідерів опозиції, зокрема Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Один з перших українських чиновників , який потрапив під негласні санкції заходу - в грудні 2012 США без пояснення причин анулювали візу Кузьміну .

_._02

Михайло Добкін. Фото: Экпрессо.ТВ  

Михайло Добкін. Екс -губернатор Харківської області. Відомий і впливовий політик в Південно -східній Україні . Активно брав участь в організації руху « антимайдан ». Висловлював публічну підтримку діям « Беркута». Один з організаторів « Українського фронту». В даний час Генпрокуратура висунула екс -губернатору підозра в сепаратизмі. Він перебуває під домашнім арештом. Ряд політологів вже охрестили Добкіна можливим «новим політв'язням» . Кандидатуру Добкіна на виборах підтримала Партія регіонів.

_._03

Вадим Рабінович. Фото Е.Кравс

Вадим Рабинович. Глава Всеукраинского еврейского конгресса, бизнесмен, экс-владелец футбольного клуба «Арсенал». Запомнился тем, что в марте 2013 года на него было совершено покушение – в машину, в которой находился бизнесмен, бросили взрывное устройство, к счастью, обошлось без жертв.

_2_.net_01

Сергій Тігіпко. Фото: Думская.net

Сергій Тігіпко. Один з лідерів Партії регіонів. Вирішив йти на вибори президента самовисуванцем . Запам'ятався , тим , що на виборах президента в 2010 в першому турі отримав третій результат - 13,06 %. У березні 2012 року партія Тігіпка «Сильна Україна » об'єдналася з Партією регіонів. Багато « регіонали » відносяться до Тігіпка досить неоднозначно , оскільки в 2004 році в розпал президентської кампанії він пішов з посади голови виборчого штабу Януковича.

___04

Олег Ляшко. Автор фото: Григорий Салай, "Сегодня"

Олег Ляшко. Позафракційний депутат - мажоритарник , лідер Радикальної партії. Один з найбільш скандальних політиків. В якості свого розпізнавального знака Ляшко вибрав вила. Саме з цим сельхозінструментом він любить з'являтися на людях. Під час парламентських виборів переміг у своєму окрузі із значним результатом - 55,7 % голосів. У 2010 році Ляшко був виключений з «Батьківщини» за співпрацю з коаліцією більшості.

___05

Петро Симоненко. Автор фото: Григорий Салай, "Сегодня"

Петро Симоненко. Голова Компартії України . Головний український комуніст. На останніх парламентських виборах КПУ набрала 13,8 % (четвертий результат після Партії регіонів , «Батьківщини» та УДАРу ) . Сам же Симоненко найбільше запам'ятався своїм розлученням і новим шлюбом з молодою журналісткою , як кажуть, «не розлучуся з комсомолом - буду вічно молодим! ».

_facebook__03

Анатолій Гриценко. Фото: Facebook

Анатолій Гриценко. Позафракційний депутат , екс- міністр оборони. Активний учасник Майдану. Незважаючи на те , що його партія «Громадська позиція» перед парламентськими виборами об'єдналася з «Батьківщиною» , Гриценко часто виступав з критикою Яценюка. 26 березня політик заявив про складання з себе депутатського мандата. Його син - Олексій Гриценко - один з організаторів Автомайдану . Дружина екс -міністра - головний редактор видання « Дзеркало тижня» Юлія Мостова.

_facebook_01

Ольга Богомолец. Фото: Facebook

Ольга Богомолець. Український лікар і громадський діяч. Ольга Володимирівна відноситься до тієї категорії людей , про яких якщо і можна щось сказати , то тільки хороше. Правнучка відомого академіка Олександра Богомольця відома своєю активною громадянською позицією по захисту архітектурних і культурних пам'яток столиці , пише вірші і музику. Ольга брала активну участь у медичному забезпеченні Евромайдана , колегами- медиками була визнана моральним лідером Медичної сотні . А , от, після перемоги революції відмовилася від посади міністра охорони здоров'я - назвавши процедуру розподілу постів непрозорою.

__04

Наталія Королевська. Фото: КМУ

Наталія Королевська. Екс -міністр праці . Запам'яталася найбільше своєю партією « Україна - вперед » і тим тріском , з яким партія провалила виборчу кампанію на останніх парламентських виборах. Не зміг допомогти Королівський навіть ангажований з такого важливого нагоди , як вибори в Раду , Андрій Шевченко. Втім , парламентська фіаско опозиціонерки з красивим обличчям і чоловічим голосом Герасимчука крахом кар'єри - скоріше навпаки - після виборів Наталія Юріївна очолила міністерство праці .

А , ось , на посаді міністра запам'яталася Королевська своїм виступом в парламенті , після якого «регіоналка» Герман попросила на той момент прем'єра Азарова не запрошувати більше Наталю Юріївну для спілкування з депутатами.

___06

Зорян Шкіряк. Фото: Цвила И.

Зорян Шкіряк. Київський бізнесмен і громадський діяч. Лідер громадянського об'єднання « Новий Київ» , активний учасник евромайдана . Шкіряк легкий на підйом - його можна побачити чи не на кожній хоч трохи масової акції протесту в Києві. Але чому-небудь примітним цей борець місцевого масштабу так і не запам'ятався.

___mustafa_nayyem_pravda.com.ua_

Дмитро Ярош. Фото: Mustafa Nayyem/pravda.com.ua

Дмитро Ярош. Глава «Правого сектора ». Став широко відомий завдяки революції. Саме бійцям «Правого сектору» приписують початок активної фази протистояння з силовиками на Грушевського.

Для одних Ярош - герой . Для інших агент ФСБ , для третіх - цинічний революціонер , який готує військовий переворот. Ставитися до Дмитру Анатолійовичу можна по- різному. Але факт залишається фактом - сьогодні Ярош і його «Правий сектор» вже стали суб'єктом української політики.

_ekomik.ru_

Василь Куйбіда. Фото ekomik.ru

Василь Куйбіда. Лідер Народного руху України . Екс- депутат парламенту , колишній мер Львова , а також 2 -й міністр регіонального розвитку . Нічим примітним цей кандидат не запам'ятався. Цілком можливо , що ближче до 25 травня Василь Степанович зніме свою кандидатуру на користь одного з лідерів президентської гонки .

_telegraf.com_
Микола Маломуж. Фото: telegraf.com.ua

Микола Маломуж. Екс -глава зовнішньої розвідки України , генерал армії. Людина, яка особисто знає Путіна і Медведєва. Брав участь у підготовці Будапештського меморандуму , після підписання якого Україна перестала бути ядерною державою. Навіщо авторитетний у військових колах розвідник йде на вибори , сказати складно , та й сам він навряд чи про це розповість .

__05

Володимир Саранов.

Безпартійний , директор компанії « Інтерагроекспорт ». До новини про реєстрацію кандидатом у президенти цей київський бізнесмен не був відомий широкій громадськості..

__dumskaya.net_

Дарт Вейдер. Фото dumskaya.net

Дарт Вейдер. Лідер Інтернет- партії. Запам'ятався цей кандидат лише своєю епатажною реєстрацією в ЦВК. До будівлі комісії владика ситхів прибув у супроводі штурмовиків . Під маскою ж Дарта Вейдера ховається 56 -річний одеський активіст , який раніше брав участь у багатьох акціях у своєму місті.

Участь у президентських перегонах - задоволення недешеве : один тільки внесок до Центральної виборчої комісії становить 2,5 млн. грн і повертається тільки тим , хто виходить у другий тур. При цьому набагато більше кандидати витрачають на проведення своїх виборчих кампаній. Але навіть якщо ціна висока , гра варта свічок. Кожен політик , який має намір бути присутнім у національній порядку денному , повинен брати участь у таких виборах , інакше про нього просто забудуть ...

Источник: "Сегодня"
Переглядів: 407 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024