Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 5
Гостей: 5
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:55
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Жовтень » 30 » Влада готується до фальсифікацій
Влада готується до фальсифікацій
23:47

Комітет захисту голосів виборців "Стоп фальсифікації!" стверджує, що представники влади готуються сфальсифікувати майбутні місцеві вибори в Україні 31 жовтня.

Члени комітету призвели журналістам факти, які свідчать про це. Заступник керівника партії "За Україну" Юрій Зубко заявив, що в п'ятницю о 15.00 Хмельницька обласна територіальна виборча комісія має намір на своєму засіданні зняти з виборів весь список партії "За Україну" в Хмельницька обласна рада.

Він зазначив, що причина можливого зняття з виборів кандидатів від партії "За Україні" надумана. За словами Ю. Зубко, представник Партії регіонів подав скаргу, що ніби Олександр Буханевич, який очолює обласну організацію партії, офіційно не є її головою, "оскільки відповідні зміни не внесені на сайті управління юстиції".

За словами народного депутата України, представника партії "Батьківщина" Сергія Подгорного, бюлетені, які є документом суворої звітності, друкуються в друкарнях, які не мають ліцензій. Він зазначив, що, згідно із законодавством, дані документи суворої звітності повинні друкуватися на підприємствах, які мають ліцензію на відповідну діяльність.

"Ми перевірили ... на жаль, більшість друкарень, які друкують бюлетені, таких ліцензій не мають. Бюлетені друкуються незрозуміло ким, незрозуміло як вони передаються, незрозуміло, як вони будуть передаватися", - сказав С. Подгорний. Він підкреслив, що додавання бюлетенів у друкарнях, які не мають для цього ліцензій, "це один з основних елементів майбутніх фальсифікацій".

Як зазначив член ради партії "Наша Україна" Данило Лубківський, в Черкаській та Одеській областях спостерігається тиск на кандидатів у депутати від "Нашої України". За його словами, людей змушують знімати свої кандидатури з реєстрації, погрожуючи звільненням з роботи або закриттям їхніх підприємств.

У свою чергу, керівник рівненської обласної організації "Української народної партії" Світлана Ніколіна зазначила, що спостерігаються випадки, коли представники владних партій підкуповують виборців. "На Рівненщині цим найбільш грішить партія віце-прем'єра Сергія Тігіпка" Сильна Україна ". Подарунки просто ллються рікою", - зазначила вона.

С. Ніколіна підкреслила, що на всі їхні скарги з цього приводу "абсолютно ніхто не реагує".

За словами керівника київської міської організації партії "Свобода" Андрія Іллєнка, в Броварах Київської області міськвиконком заборонив проводити на весь період виборчої кампанії агітацію. "Немає ніяких гарантій, що ці вибори не будуть сфальсифіковані", - сказав він.

Джерело: інтерфакс-України

Переглядів: 523 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024