Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всьго: 7
Гостей: 7
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:47
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Березень » 30 » Вигнаний Янукович і ображений Тігіпко: як пройшов з'їзд Партії регіонів
Вигнаний Янукович і ображений Тігіпко: як пройшов з'їзд Партії регіонів
17:42

Єфремов вибачався за корупцію в партії , а Рибак запропонував узаконити місцеві референдуми                   

Сьогодні, 29 березня , в Києві проходив з'їзд Партії регіонів , на якому планували обрати єдиного кандидата від партії в президенти і обговорити ситуацію в країні. Але про що говорили регіонали дізнатися вдалося не до кінця , так як на початок партійного з'їзду журналістів не пустили , і засідання пройшло в закритому режимі.

Відкрита ж частина з'їзду почалася виступом голови фракції Олександра Єфремова , який повідомив , що «наявність озброєних людей на вулицях стало великою проблемою ». Також Єфремов порадив новій владі займатися економікою , і тут же зазначив , що Партія регіонів « переживала і не таке». Також регіонал попросив вибачення у виборців та членів ПР за те , що не зміг ставити корупцію в партії. Втім , Єфремов все-одно впевнений , що в майбутньому ПР стане « найвпливовішою політичною силою країни».

Далі на з'їзді було оголошено про виключення з лав партії Віктора Януковича , Миколи Азарова , Сергія Арбузова , Андрія Шишацького , Валерія Коновалюка та Олександра Клименка .

Депутат Нестор  Шуфрич засмутився з приводу виключення з партії Миколи Азарова , який , за словами нардепа , « бився до останнього » .

"Я просив з'їзд утриматися від голосування на рахунок кандидатури Азарова , бо вважаю , що він був єдиним , хто протистояв Януковичу і Арбузову - " рослинним культурам " , як ми їх називали " , - сказав Шуфрич.

А ось вигнання Януковича депутата не дуже засмутило.

«Той , кому ми віддали великий шматок життя , просто втік ... Бакс затьмарив свідомість , звідси з'явилися золоті батони . Ми до цих доларам не маємо відношення » , - сказав Шуфрич.

Також регіонал заявив , що партія має намір повністю змінити свою структуру , ліквідувавши всі керівні посади.

Нові ідеї народилися і в виконуючого обов'язки голови Партії регіонів , екс -спікера парламенту Володимира Рибака. Він у своєму виступі на з'їзді висловив думку про необхідність закону про місцевий референдум.

Втім , найважливішим питанням з'їзду було обрання єдиного кандидата в президенти. Регіонали розглядали кандидатуру Добкіна , Тігіпко , Бойко і Царьова .

За Добкіна було віддано 315 голосів , за Сергія Тігіпка - 35 . Юрія Бойка підтримали 35 учасників з'їзду , а Олег Царьов отримав один голос.

Незважаючи на те , що більшість голосів були в подержку Михайла Добкіна , майже половина присутніх на з'їзді залишилися незадоволені таким рішенням. Неофіційно делегати розповідали , що не підтримують кандидатуру Добкіна , так як у нього «імідж сепаратиста » , але керівництвом партії було прийнято рішення висунути його в президенти щоб ​​" повісити" гріхи втекли керівників ПР.

"Я особисто стурбований таким рішенням з'їзду і думаю , що після такого рішення партію чекають непрості часи" , - висловився Нестор Шуфрич.

А Тігіпко і зовсім заявив , що не має наміру знімати свою кандидатуру і в президенти піде.

«Я йду за владою , і цю  влада я передам регіонам » , - сказав новообраний кандидат.

Також Добкін заявив , що насамперед він працював би над відновленням відносин з РФ .

Він також заявив , що не має наміру залишати лави Партії регіонів.

«Чим би не закінчилася ця кампанія , я партію ніколи не кину » , - сказав Добкін.

Тим часом , на з'їзді партії " УДАР" объявили про об'єднання Кличка і Порошенко.

Переглядів: 327 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024