Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 39
Гостей: 39
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:38
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Листопад » 1 » Виборчкоми панічно закриваються
Виборчкоми панічно закриваються
21:17

Запорізька міська виборча комісія закрилася на технічну перерву до 14:00, щоб продовжити приймання бюлетенів і протоколів після обіду. Про це повідомила Вікторія Чекалова, довірена особа кандидата в мери Олександра Сіна (ВО "Батьківщина").

"Ми маємо намір подати позов до суду на визнання даного рішення недійсним, як тільки він відкриється о 9:00 ранку - хоча вони обіцяли працювати цілодобово", - заявила Чекалова.

За її словами, дане рішення дає широке поле для фальсифікацій. "Вже зараз по внутрішньому двору мерії (де розміщується Запорізька ДВК) з мішками бюлетенів бігають невідомі особи, які ухиляються від спілкування із спостерігачами", - повідомила вона.

За даними "Батьківщини", біля Запорізького міськвиборчкому, члени якої припинили припинили роботу близько п'яти ранку 1 листопада, збирається велика черга членів дільничних виборчих комісій, які не можуть здати протоколи голосування.

За словами Олександра Рощина, іншого представника кандидата на посаду міського голови Олександра Сіна, міськвиборчком прийняв протоколи 20 дільничних комісій з 311 і несподівано припинив роботу, посилаючись на те, що члени комісії втомилися. У зв'язку з цим прийом протоколів від представників дільничних виборчих комісій припинений. "Члени міськвиборчкому розходяться", - стверджує Рощин.

Крім того, за інформацією від спостерігачів "Опори", зараз на виборчих дільницях відбуваються скандали, пов'язані з вимогами голів та секретарів комісії, в більшості своїй - від Партії регіонів - прийняти рішення про технічний перерві і розійтися по домівках.

Зокрема, як повідомила спостерігач від "Опори" Аліна Шамота, на 69-й виборчій дільниці (спорткомплекс Класичного приватного університету) вже прийнято рішення про технічний перерві до 16:00, і люди розходяться. "Залишилася неподсчітанной стопка бюлетенів по виборах мера і мажоритарників на обласну раду. Їх замкнули в сейф і опечатали", - повідомила вона.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Запорізький міськвиборчком прийняв рішення рекомендувати ДВК ввести технічна перерва для відпочинку членів комісій, який тривав би до обіду. Представники ВО "Батьківщина" розцінили цю постанову як порушення закону і заявили, що їхні представники будуть продовжувати роботу в будь-якій ситуації.

Нагадаємо, що за даними екзит-полу, проведеного компанією R & B Group, перемогу на виборах мера в Запоріжжі здобув кандидат від ВО "Батьківщина" Олександр Сін - 39,35% голосів. Його головний суперник - голова міської організації Партії регіонів, в.о. міського голови Володимир Кальцев, за даними екзит-полу, має 34,95% голосів.

Відзначимо, що у Львові також припинила роботу одна з дільничних комісій, після того як її голови госпіталізували прямо з дільниці.

Джерело: Подробиці

Переглядів: 561 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024