Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика


Онлайн всьго: 24
Гостей: 24
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:27
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Жовтень » 16 » Українцям не варто себе обманювати – Крим залишиться в Росії назавжди – Навальний
Українцям не варто себе обманювати – Крим залишиться в Росії назавжди – Навальний
14:08

Політик запропонував провести на півострові нормальний референдум, і "як вирішать – так вирішать"

Російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що Крим належить людям, які там живуть. Однак він порадив українцям не обманювати себе, оскільки Крим більше ніколи в осяжному майбутньому не стане частиною України. Про це він сказав в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Крим, звичайно, зараз де-факто належить Росії. Я вважаю, що, незважаючи на те, що Крим був захоплений з кричущим порушенням усіх міжнародних норм, тим не менш, реалії такі, що Крим зараз є частиною РФ. І давайте не будемо обманювати себе. І українцям я сильно раджу теж не обманювати себе. Він залишиться частиною Росії і більше ніколи в осяжному майбутньому не стане частиною України", – сказав Навальний.

Він також не вважає, що Крим слід повертати Україні.

"Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?" – зазначив він.

Опозиціонер додав, що з точки зору політики і відновлення справедливості, то, що потрібно зробити зараз в Криму, це провести нормальний референдум.

"Не такий, як був, а нормальний. І як вирішать люди, так воно і буде. Я думаю, що результати цього референдуму ми все приблизно припускаємо, які можуть бути. Ось як вирішать – так вирішать. Я думаю, що насправді, це для України, незважаючи на образу, яку вони відчувають, тощо, це плюс. Це велике щастя, що Крим з абсолютно проросійським народом, з консервативно налаштованим населенням, не приймає їх антикорупційної революції, не приймає бажання йти в Європу, пішов від них. Вони позбулися 2 млн виборців, які гальмували цей рух. Тому це така, з одного боку, win-ситуація. В політиці це довгий час буде заважати і нам, і Україні, і Європі. І, на жаль, Крим приречений бути чимось типу Північного Кіпру, турецького. Зараз це незрозуміла територія, де-факто зрозуміло комусь належить, але ніким не визнається", – резюмував Навальний.

Нагадаємо, 16 березня 2014-го на території Криму і міста Севастополя відбувся так званий референдум про статус півострова, за результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Цьому передувало введення на півострів так званих зелених чоловічків, які фактично опинилися військовослужбовцями російської армії. Як повідомив в одному з інтерв'ю спікер Верховної Ради Олександр Турчинов, який до обрання Петра Порошенка виконував обов'язки глави держави, на момент березневих подій українська армія не могла протистояти російській агресії.

Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали це голосування. Більш того в зв'язку з анексією Росією Криму західні країни ввели проти неї санкції.

Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 421 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024