Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всьго: 6
Гостей: 6
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:42
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Листопад » 3 » У ВОЛІ бунт — кажуть, що не хочуть співпрацювати із "Самопоміччю". Соболєв не в курсі
У ВОЛІ бунт — кажуть, що не хочуть співпрацювати із "Самопоміччю". Соболєв не в курсі
23:21

У новому парламенті депутати від партії "ВОЛЯ", які йшли на вибори у складі партії "Об'єднання "Самопоміч", сформують міжфракційне депутатське об’єднання "ВОЛЯ" або депутатську групу.

 

Про це йдеться у заяві партії.

Згідно з повідомленням, 2 листопада у Києві відбулися Національні збори партії, де було прийнято Положення про діяльність людей ВОЛІ у ВРУ VIII скликання.

"Збори визнали незадовільною співпрацю на позачергових виборах народних депутатів України з Об’єднанням "Самопоміч", зокрема, партійці негативно оцінили порушення Об’єднанням "Самопоміч" рішень І-х позачергових Національних зборів партії "ВОЛЯ", непідтримку узгоджених мажоритарних кандидатів на окремих округах та невідповідність люстраційним та морально-етичним критеріям деяких активістів та членів Об’єднання "Самопоміч", - заявляють у ВОЛІ.

Народні депутати, які були делеговані Національними зборами партії "ВОЛЯ" у спільний з Об’єднанням "Самопоміч" виборчий список - Ірина Суслова, Андрій Немировський, Олексій Кузьменко, Руслан Солодовніков та Юрій Дерев’янко (в/о №87), підписали Меморандум людей ВОЛІ у Верховній Раді України. 

Він передбачає основні завдання людей ВОЛІ у парламенті, серед іншого це: здійснення парламентського контролю за проведенням кадрової люстрації та створення Національного кадрового резерву; законодавче забезпечення державного фінансування політичних партій, обмеження виборчих фондів, заборона телевізійної та зовнішньої політичної реклами; виборчої системи за відкритими регіональними списками; можливості відкликання народних депутатів виборцями; забезпечення децентралізації влади.

Тим часом, Єгор Соболєв у своєму Facebook написав, що прийняття у партію Юрія Дерев'янка було його помилкою. 

 

 
 

 

"Немає слів. Розбираюся. Одне можу сказати точно - величезною помилкою було взяти в партію і у творення люстраційного законодавства Юрія Дерев'янка. Це дуже талановитий шахрай, за яким стоїть величезне угруповування з викачування грошей платників податків", - написав Соболєв.

 

Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 650 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024