Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачiв: 0

Цікаво знати





П`ятниця, 27.09.2024, 12:47
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » У Дніпропетровську з'явився псевдо-кандидат від «УДАРу»
У Дніпропетровську з'явився псевдо-кандидат від «УДАРу»
21:35

У Дніпропетровську з'явився псевдо-кандидат від «УДАРу»

На 24-му мажоритарному окрузі Дніпропетровська - знову брудні технології.

За крок до фінішу виборчої кампанії до політичної боротьби долучився кандидат у нардепи Сергій Суханов, чиї білборди та агітки оформлені в стилі партії «УДАР».

Він майстерно копіює символіку, стиль та навіть гасла «ударівців».

Мешканці Самарського та Індустріального вже заплуталися, хто кого представляє.

Насправді, до «УДАРу» Сергій Суханов не має жодного стосунку.

ВІДЕО.Парад "чорнухи" у Дніпропетровську: у партії Кличка з'явився псевдо-кандидат

Віталій Кличко обурений: такі махінації вводять в оману людей і порушують Закон про вибори.

«Хочу звернутися і до виборців на тій дільниці, і до товариша Суханова. Будь-ласка, майте совість, і не займайтеся маніпуляцією. Ви навіть не пройшли ще у Верховну Раду, а вже починаєте займатися обманом людей», - каже лідер «УДАРу».

Поява підставного кандидата — стратегічний хід, вважають експерти. Адже він заявив про себе після того, як «ударівці» зняли з 24-го округу свого кандидата, який не мав шансів на перемогу. Тож мета Суханова — відтягнути голоси в головного конкурента провладних кандидатів - Якова Безбаха.

Вражає і поведінка опозиціонера Вадима Гетьмана, нещодавно знятого з перегонів. Екс-кандидат від опозиції, який раніше активно критикував провладного кандидата, тепер його гаряче підтримує в рекламних роликах. Лідер Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк уже назвав Гетьмана «політичною тушкою».

«Це саме той кандидат, якого ми зняли. Тому, що ми знали, що у нього є таємна угода з Партією регіонів, і він зараз «засвітився». Він зараз вирішив підтримувати фактично того, хто йде від партії влади. Нікому під прапорами опозиції не вдасться пройти, а потім підтримувати Партію регіонів. І 24-й округ – яскравий, дуже яскравий приклад цього», - вважає Яценюк.

Два знятих кандидати від опозиції - це майже 10% голосів виборців Самарського та Індустріального районів. Вони мали дістатися головному претендентові на перемогу - Якову Безбаху – кажуть незалежні експерти.

«Головний висновок напрошується сам собою. Вони не можуть перемогти Безбаха чесно. Використання обману і кандидатів, таких як Суханов – єдиний шлях перемогти на виборах», - каже довірена особа кандидата у народні депутати Якова Безбаха Катерина Терещенко.

В учасників виборчої кампанії надія - лише на міжнародних спостерігачів. Що активніше вони стежитимуть у день виборів, то більше шансів на їх чесність і прозорість. Але вже тепер зрозуміло - день голосування на 24-му окрузі буде дуже складним.

«ФАКТИ», ICTV

Переглядів: 440 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024