Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 01:02
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Тоні Блер у Дніпропетровську розкрив секрет успішної держави
Тоні Блер у Дніпропетровську розкрив секрет успішної держави
23:42

Тоні Блер у Дніпропетровську розкрив секрет успішної держави

Колишній прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер - вперше у Дніпропетровську. Своє знайомство з містом починає з відвідин індустріального району. Це не випадково, адже Тоні Блер обирався в англійський парламент саме від промислових районів.

Україна – на правильному шляху

Неабияк цікавить відомого політика новозведений екологічно безпечний металургійний гігант «Інтрепайп Сталь». Побачивши рівень технологій, британський гість не приховує вражень.

«Ключ до успіху країн лежить у модернізації. Зокрема, тут в Україні – це означає мати такий завод, як «Інтрепайп-Сталь», на якому зосереджені найсучасніші технології, останні методи роботи. І він виробляє фантастичний продукт. Це великий сигнал успіху для інших країн. Головне скористатися цим. Аби цей завод став платформою, символом для модернізації промисловості в цілому», - каже екс-прем'єр Великобританії.

Лекції про майбутнє 

Поки Тоні Блер ознайомлюється із сучасним виробництвом, місцевий палац культури Металургів «Інтерпайп-НТЗ» заповнюють студенти. До Дніпропетровська вони з’їхалися з усієї України.

Послухати лекцію видатного політика про модернізацію країн XXI століття зібралися не лише студенти й металурги, а й усе керівництво області.

«Сьогодні нам дуже цікава розмова про майбутнє: як прийти до справжньої європейської, високорозвиненої держави», - каже голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Світовий досвід

Фонд Віктора Пінчука регулярно запрошує в Україну відомих політиків і громадських діячів світу для обговорення глобальних викликів. Торік Тоні Блер виступав у Києві. Нині - перша його публічна лекція в регіоні. Віктор Пінчук, який і запросив британського політика в Дніпропетровськ, прагне, аби українські студенти набиралися досвіду у світових лідерів.

«Тоні Блер – одна з найкращих людей, яка може презентувати майбутнє. Їх не так багато на землі. Я обіцяю і буду намагатися, щоб велика частина з них побувала на Дніпропетровщині, і ви могли з ними зустрітися», - запевнив бізнесмен.

7 кроків до успішної держави

Перші слова усміхненого та охочого до спілкування Блера — майбутнє за молоддю. А щоб держава була успішною, потрібно знати 7 ключових уроків: чесна некорумпована влада, розвиток середнього та малого бізнесу, демократичне суспільство, доступна та якісна освіта, незалежна судова влада і відкритість до інших релігій і культур.

Адже у XXI сторіччі найбільше конфліктів - саме на релігійному ґрунті. Що ж стосується України, Європа нас чекає, бо знає про наш потужний економічний потенціал.

ВІДЕО.Тоні Блер у Дніпропетровську розкрив секрет успішної держави

«Ваше покоління має йти вперед. У вас має бути віра в те, що ви можете зробити краще майбутнє для своєї країни. В України є дуже гарні можливості, це стосується і економіки, і географії. Урок, який я вам можу дати, йде від серця. Аби майбутнє вашої країни було успішним, у вас має бути чіткий план. І не бійтеся йти вперед», - додав політик.

Лекція Блера переросла у щиру розмову. Виявилося, що колишній британський прем’єр замолоду мріяв про кар’єру рок-зірки. Найбільше в житті цінує дружбу. Його відвертість і мудрість вразила кожного молодого слухача, котрих зібралося понад півтори тисячі.

Попри свій щільний графік, видатний британець пообіцяв знайти час і ще раз приїхати в Дніпропетровськ.

«ФАКТИ», ICTV

Переглядів: 365 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024