Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всьго: 2
Гостей: 2
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 01:25
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2012 » Жовтень » 28 » Тягнибок прийшов голосувати без паспорта
Тягнибок прийшов голосувати без паспорта
14:08

Тягнибок прийшов голосувати без паспорта

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок не зміг проголосувати на виборчій дільниці в Дарницькому районі міста Києва через відсутність при собі паспорта громадянина України.

Тягнибок прийшов на дільницю близько 11 години ранку в неділю, поспілкувався з журналістами, після чого попрямував на територію виборчої дільниці для голосування. Однак, як виявилося, у нього був відсутній внутрішній паспорт громадянина України, який дає право на голосування.

Дільнична виборча комісія не дозволила йому проголосувати за закордонним паспортом та іншим посвідченням, після чого Тягнибок повідомив, що має намір повернутися за своїм паспортом і повторно прибути на цей виборчу дільницю.

"Я не наполягав, оскільки закон є закон. Я думав, що у мене в барсетці він є (паспорт громадянина України ), адже паспортом не так часто користуюсь. А виявилося, що там - закордонний паспорт", - сказав лідер "Свободи" після виходу з виборчої дільниці.

Він додав, що має намір одразу поїхати за внутрішнім паспортом і ще раз прийти на виборчу дільницю, щоб проголосувати.

 Олег Тягнибок переконаний в проходженні очолюваної ним політичної сили у Верховну Раду VII скликання, при цьому прогнозує судові позови щодо результатів голосування.

"Є момент певного хвилювання, адже, згадуючи історію націоналістичного руху, зараз відчуваю величезну відповідальність через те, що вперше в історії України фракція українських націоналістів буде представлена в українському парламенті", - сказав Тягнибок журналістам перед тим, як проголосувати на одній із виборчих дільниць у Дарницькому районі міста Києва.

Відповідаючи на питання з приводу того, чи має він намір оскаржувати результати голосування, Тягнибок сказав: "Однозначно - виходячи з того, як проходила кампанія, скільки було фальсифікацій ще за рік до початку кампанії, коли приймався закон, пізніше, коли розділялися округи, проходило жеребкування в ЦВК, працював адмінресурс, підкуп виборців".

Також, за його словами, правоохоронні органи ніяк не реагували на зауваження спостерігачів і звичайних громадян з приводу порушень виборчого законодавства, крім того, "порушувалася свобода слова і можливість рівного доступу кандидатів присутній у ЗМІ".

Лідер "Свободи" також не виключив, що для захисту результатів виборів "можливо, доведеться вийти на акції протестів". "Ми готові в разі масових фальсифікацій закликати людей виходити на вулицю", - сказав Тягнибок.

Інтерфакс-Україна

Переглядів: 458 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024