Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всьго: 2
Гостей: 2
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 01:43
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Березень » 17 » Тимошенко отримала нову посаду
Тимошенко отримала нову посаду
11:24
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко очолила Координаційна рада Об'єднаної демократичної опозиції.

Це передбачено Положенням про Координаційну раду Об'єднаної демократичної опозиції, підписаним вчора представниками 8 партій: ВО «Батьківщина», Народного Руху України, партії «Реформи і Порядок», Партії захисників Вітчизни, Європейської партії України, Української соціал-демократичної партії, партії «Народна самооборона », Християнсько-демократичного союзу, передає« Інтерфакс-Україна ».

Згідно з документом, Координаційна рада є постійно діючим, вищим політичним керівним органом Об'єднаної демократичної опозиції, який є інституційним механізмом співробітництва, вироблення рішень та узгодження позицій з різних сфер між сторонами. Він складається з членів Координаційної ради, якими є лідери (голови) партій. Основною формою роботи ради є засідання.

Голова партії, що входить до складу блоку, в разі неможливості брати участь у засіданні Координаційної ради, може доручити право участі у засіданні і право вирішального голосу своєму представнику. Головує на засіданнях Координаційної ради керівник ради - Тимошенко.

Засідання є правомочним, якщо в ньому бере участь більшість від складу Координаційної ради, і воно скликається її головою не рідше одного разу на два тижні або на вимогу однієї із сторін, а рішення на засіданнях приймаються більшістю від складу Коордради.

Рішення з питань прийому до складу Об'єднаної демократичної опозиції інших суб'єктів, а також з питань, за порядок прийняття яких висловилися більшість членів Координаційної ради, приймаються консенсусом. Під терміном «консенсус» розуміється, що кожна зі сторін має право вето з питань, порядок прийняття яких визначений за цією особливою процедурою.

До повноважень Координаційної ради входить розробка та затвердження назви та символіки Об'єднаної демократичної опозиції; скликання спільних засідань вищих керівних органів партій, які діють в період між з'їздами; надання згоди на прийняття в Об'єднану демократичну опозицію інших політичних партій; розробка і затвердження планів, організація спільних заходів і акцій; розробка та затвердження заяв, звернень, відозв від Координаційної ради.

При Координаційній раді діє Секретаріат, керівник якого призначається радою за поданням голови. Склад Секретаріату призначається Коордради за поданням керівника Секретаріату.

Голова Координаційної ради об'єднання опозиційних партій Тимошенко сьогодні оголосить склад опозиційного уряду.

Оголошено складу опозиційного Кабміну заплановане на 12.00 у Верховній Раді.

Лідер партії «Батьківщина», екс-прем'єр України Тимошенко заявляє, що 8 парламентських партій мають намір створити потужну парламентську опозицію. На брифінгу у вівторок після підписання представниками 8 парламентських партій заяви про створення об'єднаної опозиції в парламенті Тимошенко наголосила: «Зараз ми об'єднуємо сили 8 політичних парламентських партій. Наступним етапом ми будемо переконувати всіх опозиційних політиків у парламенті, щоб ми створили з двох фракцій опозиційний фракційне об'єднання. Ми будемо переконувати депутатів "Нашої України - Народної самооборони", лідерів партій, які працюють у цій фракції, щоб, все-таки створити опозиційне міжфракційне об'єднання ».

За словами Тимошенко, лідери 8 парламентських партій, які підписали цю заяву, закликають усіх до спільної роботи і до того, щоб подолати всі суперечності, оскільки «перед Україною стоять великі і досить небезпечні виклики».

Тимошенко також повідомила, що наступним кроком стане звернення до всіх фракцій у місцевих радах - обласних, районних, міських, сільських і селищних радах з тим, щоб були проведені позачергові сесії таких місцевих рад для прийняття рішення про перехід в опозицію президентові України Віктору Януковичу і виконавчої влади, яку він створив.
Переглядів: 589 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024