Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика


Онлайн всьго: 8
Гостей: 8
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 01:54
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Березень » 7 » Тимошенко натякнула, що у Януковича роздвоєння особистості
Тимошенко натякнула, що у Януковича роздвоєння особистості
12:28
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про застосування президентом Віктором Януковичем подвійних стандартів у зовнішній політиці. Вона зазначила, що раніше президенти України часто вели таку політику, яка, за її словами, передбачала не відстоювання національних інтересів, а виключно підстроювання під миттєву політичну кон'юнктуру.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про застосування президентом Віктором Януковичем подвійних стандартів у зовнішній політиці.

Про це вона сказала в ефірі телекомпанії «Україна» 5 березня.

«Починається політика подвійних стандартів», - сказала Тимошенко.

За її словами, Янукович під час візиту в Брюссель (Бельгія) 1 березня висловлював європейським політикам згоду на створення зони вільної торгівлі між Україною та країнами Європейського союзу, підписання угоди про асоціацію з ЄС та модернізацію української газотранспортної системи.

«І тут же, відразу приїхав до Росії, до Москви, він сказав діаметрально протилежні речі», - сказала Тимошенко.

Вона зазначила, що раніше президенти України часто вели таку політику, яка, за її словами, передбачала не відстоювання національних інтересів, а виключно підстроювання під миттєву політичну кон'юнктуру.

Зокрема, Тимошенко заявила, що була шокована тим, що Янукович поїхав до Росії, не маючи ніяких напрацювань для такого візиту.

«Я була просто неприємно здивована, коли президент України приїжджає без будь-якої власної програми, абсолютно не диктуючи ті інтереси, які необхідно захищати для країни, а просто (з позицією)" чого бажаєте? ", - Сказала вона.

При цьому Тимошенко знову розкритикувала Януковича за намір створити міжнародний газотранспортний консорціум.

"Створення газотранспортного консорціуму - це віддача нашої стратегічної ключовою енергетичної власності, яка коштує не менше 150 мільярдів доларів, безкоштовно в приватні руки", - сказала вона.

Тимошенко закликає політиків і всіх громадян не допустити створення такого консорціуму і підкреслила, що особисто вона буде застосовувати всі заходи, щоб не допустити цього.

Нагадаємо, що раніше виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Олександр Турчинов висловився проти створення газотранспортного консорціуму.

При цьому голова Верховної Ради Володимир Литвин упевнений у тому, що всі політичні сили підтримають створення газотранспортного консорціуму у складі "Україна - Росія - Європа" на паритетних умовах.
Переглядів: 555 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024