Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 7
Гостей: 7
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:11
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Вересень » 25 » Росіян, які виступають проти війни в Україні, переслідують і залякують
Росіян, які виступають проти війни в Україні, переслідують і залякують
00:23

США стурбовані тенденцієюцькування і насильства супротивниківвтручання Росії у справи України

Глава делегації США Дж. Брайан Етвуд у виступі під час наради, враховуючи імплементації зобов'язань держав-учасників в людському вимірі ОБСЄ, у вівторок відзначив тривожну тенденцію насильства і цькування в РФ проти незгодних з втручанням Росії в Україну, передає УНН з посиланням на прес-службу місії США при ОБСЄ. 

"Російська Федерація обмежує здійснення свободи вираження думок. Ми особливо стурбовані спостережуваною останнім часом в Російській Федерації тенденцією до вчинення актів насильства, переслідування та залякування у зв'язку з індивідуальним вираженням мирного інакомислення, особливо про участь Росії в конфлікті в Україні. За останній місяць це включало принаймні шість нападів на журналістів, які висвітлюють тему повернення тіл російських солдатів із України. Зазначимо, що проведені владою розслідування з приводу цих атак часто не призводять до судового переслідування", – зазначив Етвуд. 

Крім того, глава делегації США додав, що Сполучені Штати особливо стурбовані серйозними погрозами на адресу журналістів, які надходять від підтримуваних Росією сепаратистів на сході України і в окупованому Росією Криму. 

"З тих пір як Російська Федерація почала свої умисні і багаторазові порушення суверенітету і територіальної цілісності України, п'ять журналістів були вбиті, і сотні інших піддалися фізичному насильству, викраденням, затриманням, погрозам і залякуванню. Переважна більшість цих порушень скоюється від рук підтримуваних Росією сепаратистів" , – додав він. 

Також Етвуд заявив про високу оцінку обіцянки уряду України провести розслідування повідомлень про зловживання, скоєні з боку української сторони. 

"Проросійські сепаратисти і російська окупаційна влада обмежують свободу самовираження, у тому числі в засобах масової інформації, в Донецькій і Луганській областях і в окупованому Криму, нападаючи на телевізійні станції, зупиняючи ретрансляцію каналів і піддаючи цензурі ЗМІ. Надзвичайну тривогу викликає потік пропаганди, що ллється в Україну із зовнішніх джерел", – зазначив Етвуд. 

Крім того, глава делегації США зазначив, що США були розчаровані рішенням України накласти заборону на роботу численних російських телевізійних станцій. 

Нагадаємо, на минулих вихідних в Росії пройшов Марш миру проти війни в Україні, участь в якому взяли близько 100 тисяч осіб. Кілька осіб, у тому числі й українці, були затримані правоохоронцями РФ.

Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 280 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024