Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 9
Гостей: 9
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 08:58
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Травень » 20 » Росія зібрала ударну авіацію біля українських кордонів але божиться, що почала відводити свої війська від України
Росія зібрала ударну авіацію біля українських кордонів але божиться, що почала відводити свої війська від України
13:46

РФ підніме в повітря десятки бойових літаків і вертольотів у день виборів в Україні

Росія проведе військові навчання за участю бойових літаків і вертольотів біля українських кордонів в день президентських виборів в Україні. У ВПС Росії вже відзвітували про готовність. Про це повідомили в управлінні прес-служби і інформації Міноборони РФ, передає Укрінформ.

«У об'єднаннях Військово-повітряних сил (ВПС) Росії завершився відбір кращих льотних екіпажів для участі у професійному конкурсі «Авіадартс-2014», який пройде з 21 по 27 травня на базі Липецького авіацентру та полігону Погоново (Воронезька обл.)», - йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони РФ, до участі в конкурсі залучається 71 екіпаж різних родів авіації ВПС Росії. У заході буде задіяна авіаційна техніка оперативно-тактичної, армійської, військово-транспортної та дальньої авіації - це літаки Су-25СМ, Су-25, МіГ-29СМТ, МіГ-29, Су-27СМ, Су-27, Су-24, Су-34, Іл-76МД, Ту-22М3 і вертольоти Ка-52, Мі-24, Мі-28Н, Мі-8МТ, Мі-8МТВ5.

Учасники конкурсу змагатимуться з фізичної, теоретичної підготовки, повітряної навігації, техніки пілотування і бойового застосування залежно від роду авіації. У ході практичного застосування авіації льотчики визначать кращих у точності стрільби некерованими авіаційними ракетами, а також з авіаційних гармат по наземних цілях. Екіпажам також належить долати систему протиповітряної оборони, яка буде представлена новітнім зенітним ракетно-гарматним комплексом «Панцир-С1» і зенітною ракетною системою С-300.

Змагання пройдуть під керівництвом головнокомандувача Військово-повітряними силами РФ генерал-лейтенанта Віктора Бондарєва.

Раніше повідомлялося, що МЗС України закликав Росію відмовитися від проведення військових навчань поблизу українського кордону в день виборів президента.

Військові командири уточнюють маршрути відводу військ, повідомили в Міноборони РФ

Усі підрозділи Збройних Сил Росії, які знаходяться на навчаннях в прикордонних з Україною областях, повертаються до місць постійної дислокації. Про це повідомили в прес-службі Міноборони РФ.

"Мотострілкові, танкові, артилерійські, інженерні, розвідувальні та інші підрозділи виконали весь комплекс навчальних заходів відповідно до плану бойової підготовки на віддалених полігонах у зазначених областях", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони РФ зазначили, що повернення військ відбуватиметься в два етапи: спочатку підрозділи здійснять марші до станцій погрузки, потім піде транспортування особового складу і техніки залізничним транспортом.

"Наразі командири уточнюють маршрути і порядок висування на станції погрузки, особовий склад займається демонтажем наметових таборів, навантаженням устаткування, матеріальних засобів і формуванням колон автомобільної та бронетанкової техніки", - розповіли в міністерстві.

Після повернення в пункти постійної дислокації військовослужбовці продовжать навчання на штатних полігонах і в навчальних центрах.

Нагадаємо, 19 травня президент РФ Володимир Путін наказав главі Міноборони відвести війська від кордонів з Україною.

Раніше також повідомлялося, що Росія має намір підняти в повітря ударну авіацію в день виборів в Україні.

Джерело: "Сегодня"

 

Переглядів: 347 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024