Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 8
Гостей: 8
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 09:12
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Травень » 21 » Про що кандидати в мери Києва пишуть у соціальних мережах
Про що кандидати в мери Києва пишуть у соціальних мережах
01:14

 

Політики діляться спогадами про дитинство ікоментують ситуацію на Сході

Українські політики дедалі активніше освоюють соціальні мережіспілкуючись із виборцямипрактично безпосередньо. Наприклад8 з 19 кандидатів у мери Києва є активними користувачамиFacebook. Щодня вони публікують політичні заяви і передвиборні обіцянкипроте не чужі їм і прості радощі - фотографії квітів і політичні демотиватори.

Леся Оробецькількість друзів прихована79 578 читачів

.jpg_06

Леся Оробець серед усіх претендентів на мерське крісло є найактивнішим користувачем Facebook.Пише депутат практично про всещо відбувається навколо неї: це і новини з Верховної Ради, і вірші, які сподобалися, і враження про поїздки в Харків і Донецьк. 

Розповідає політик і про зустрічі з виборцями. "Бабусі на зустрічах клянуть всіх депутатівнехорошими словами. І важко з ними не погодитися"- розповіла Оробець. Ще вона радиться зісвоїми читачами з приводу міських ініціативнаприкладчи потрібно місту цілодобове метро
.

Наприкінці квітня депутат скаржилася на недобросовісних політичних конкурентів"Мене хочуть зняти з реєстрації. Спочатку зареєструвалиа потім хтось дуже впливовий почав умовляти членів ТВК "передумати"- писала Оробець- Мужики нині пішли не ті. Як Беркут роззброювати - так вони"на переговорах"зате пакостити - в перших рядах;)".

Нещодавно кандидат у мери відсвяткувала своє 32-річчя. У цей день вона опублікувала своє фото в16 років.

__16

Віталій Кличко, близько 73 000 читачів

.jpg_07

На публічній сторінці лідера УДАРу - фотографії з поїздоккиївських акцій протестів і політичні заяви.Серед свіжих фотогалерей - звіти про поїздки в Одесу і Харків.

Записи на сторінці - російською та українською мовами, з'являються раз на 4-10 днівНещодавноКличко написав про зустріч з активісткою Майдану: у Донецьку політик поспілкувався з 70-річноюучасницею мітингів у Києві. "Марії за опозиційність розбили її старий "Москвич". Передавав гроші наремонткаже, що вже знову їздить за кермом. У день народження Шевченка подарувала мені"Кобзар"- розповів нардеп.

У річницю аварії на ЧАЕС політик розповів про спогадипов'язані з днем трагедії: "Пам'ятаю сонячнийквітневий деньбуяла весна. Наступного дня батьковійськовийполетів кудись по тривозіМи незналищо сталося. Коли повернувсявін сказав, що сталася велика аварія, і з дому без крайньоїпотреби не виходитиДуже небезпечно. Але це було завтраА 26 квітня ми йшли до школи,планували літні канікули. У Києві розцвітали каштани..."

Геннадій Балашов, 4 998 друзів, 55 073 читачів

.jpg_08

Епатажний підприємець, який вирішив взяти участь у виборчій гонціпише по кілька разів на день,періодично звертаючись до читачів з провокаційними питаннями"А Правий сектор існує?", Або "А де ЮляДе наш Батман з костуром?"

Також Балашов ділиться посиланнями на критичні публікації про Росію і Путінанерідко цитує твориБулгакова та висловлювання Ейнштейна про війну.

На його особистій сторінці можна зустріти і згадки про сім'ю. "Запитав у 10-річної дочки: Хто такийПутін? Вона відповіла: Син Гітлера"- пише Балашов.

Микола Катеринчук, близько 27 000 читачів

.jpg_09

На сторінці нардепа від БЮТ майже кожного дня з'являються нові повідомлення, останнім часом - цеанонси і фотозвіти з зустрічей із виборцями. Чимало й відеороликів із виступів кандидата на політичних ток-шоу. Також Катеринчук пише про законодавчі ініціативи і своє бачення подальшої долі барикад у Києві.

Згадуючи в квітні про ситуацію в Слов'янськуполітик не стримався. "Що, бл * ть, думає політичне керівництвоДе силове зачищення терористівякі захоплюють українські містанашу військовутехніку, і в радіоперемовинах говорять стріляти по нашим на ураження?", - пише Катеринчук,коментуючи отримане повідомленняжінка скаржиласящо з будинку страшно вийти навіть за хлібом.

__08

Також політик розповів про обіцянку захистити київську зоозахисницю, яку "замучив" сусід. ПишеКатеринчук виключно українською мовою.

Олексій Мочанов, 4 999 друзів, 17 тисяч читачів

.jpg_10

На своїй особистій сторінці відомий гонщик закликає утримуватися від провокацій і не ходити на проплачені мітинги, які невідомі збирають на 9 травня. "У соцмережах вже спостерігається набір добровольців щось творити, виконувати і чебучити. За бабло. Ніякі гроші не варті того, щоб заплатити за вхідний квиток в стадо оплачених на провокації баранів!!" - пише кандидат в мери Києва.

Сам він напередодні пам'ятної дати планує привести в порядок занедбану могилу воїна-героя."Знайшли на Байковому кладовищі занедбану могилу старшини Івана Івановича Сухоручкіна. Прикордонника, який відчайдушно і вміло воював і отримав Героя при форсуванні Дніпра. Перед 9 травня виберемося на Байкове і приведемо її в порядок - судячи з усього, в Києві у Івана Сухоручкіна не залишилося нікого", - пише Мочанов
.

Також кандидат у мери нещодавно розкритикував рекламув якій водій зображений таким, що порушує правила дорожнього руху. Веде сторінку Мочанов російською мовою.

Андрій Ильенко, 4 735 друзів, 14 676 читачів

.jpg_11

Кандидат від "Свободи" найчастіше пише про новини партії і публікує записи телеефірів зі своєю участю.

Ще кандидат в мери опублікував знамените відео, в якому Олег Царьов не зміг відповісти напитанняколи почалася друга світова війна. "З одного боку - давно так не сміявся:)) З іншого боку -це не смішноколи такі кадри не тільки досі не люстрованіа й мають нахабство балотуватися вПрезиденти"- пише Іллєнко.

Під час активних протистоянь "свободівець" часто писав про життя революційної Київради та затриманих побратимівПізніше - новини про рішення парламенту. Зараз Іллєнко оновлює своюсторінку не надто часто - раз на два-три дні, перерва між деякими публічними записами - більше тижня. Всі "пости" - українською.

Володимир Бондаренкокількість друзів прихована, 3 684 читача

.jpg_12

Нинішній голова міськадміністрації пише нерегулярноале багатослівно, останнім часом дедалі частіше розповідаючи про своє бачення політичних процесів у місті.

ТакБондаренко критикує "війну рейтингів" і "гречані технології"а ще незадоволений комуністами іпопередниками. "Останні майже десять років міську представницьку владу обирали абоманіпулятивні технології (Черновецький), або взагалі ігнорували думку киян (Попов). Як наслідок,Київ перетворився на розтерзану мародерами територію"- обурюється голова КМДА.

Серед свіжих записів - запрошення Віталія Кличка на дебати і радують око фотографії красивих квітівбіля київського храму.

__09

А до призначення на посаду голови КМДА Бондаренко іноді "постив" політичні картинки-демотиватори.

.jpg_13

Дарт Вейдер, 1443 читачі

.jpg_14

Офіційна сторінка кандидатаякий бере участь одночасно у виборах мера Києва і Одесине відрізняється різноманітністю: тут публікують в основному записи телесюжетівв яких "засвітився"найбільш незвичайний політик УкраїниПише нечастоіноді раз на місяцьале багато - в деньактивності викладає більше п'яти відео.

Кандидати представлені в порядку зменшення кількості друзів і читачів.

Джерело: "Сегодня"

Категорія: Вибори мера Києва | Переглядів: 478 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024