Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 1
Гостей: 1
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 03:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2011 » Липень » 10 » Політолог: час Ющенка як політика вже пройшло
Політолог: час Ющенка як політика вже пройшло
08:13


Співпраця опозиції на парламентських виборах 2012 року залежить від того, чи буде в списку "Нашої України" Віктор Ющенко, тому що його присутність буде відлякувати і представників демократичних сил, і електорат. Таку думку висловив професор політології Києво-Могилянської академії Олексій Гарань.
"Співпраця опозиційних сил залежить від того, як буде організована їх зустріч і чи буде в списку" Нашої України "Віктор Ющенко, тому що його присутність буде відлякувати і представників демократичних сил, і електорат. Якщо на опозиційних зборах Ющенко сидітиме в прізідіуме, це викличе розкольницькі настрої, а не об'єднують, тому що з ним асоціюються невиконані обіцянки і поразки "помаранчевої революції". Тому якщо "Наша Україна" хоче модернізуватися, їй треба переступити через цей етап, тому що час Ющенка як політика вже минув ", - вважає він
На думку Олексія Гараня, опозиційні сили обов'язково повинні погоджувати кандидатів на мажоритарних округах, інакше тоді до Верховної Ради пройдуть кандидати від Партії регіонів. Крім того, в разі заборони виборчих блоків багато маленькі партії не зможуть подолати навіть нинішній тривідсотковий бар'єр.
"Якщо виборчі блоки будуть заборонені (а все до того йде), то маленькі партії не мають шансів подолати навіть тривідсотковий бар'єр. Тому їхні лідери повинні переступити через свої амбіції і йти в списках більших партій. В іншому випадку, голоси, віддані за них , просто згорять ", - підкреслює Олексій Гарань.
Нагадаємо, у четвер, 30 червня, глава політради партії "Наша України" Валентин Наливайченко повідомив, що його сила збирається організувати зустріч опозиційних сил для обговорення координації дій із захисту чесних виборів.
"Більше місяця тому" Наша Україна "заявила про такий намір, звертаючись до інших опозиційним політичним, а також громадським силам. Переконаний, що необхідність такої координації та співпраці розуміють і поділяють всі" - заявив Наливайченко.
За його словами, зараз треба зробити все можливе, щоб демократичні сили стали разом на захист чесних виборів.
Переглядів: 545 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024