Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всьго: 7
Гостей: 7
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:46
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Березень » 19 » Офіційні результати неофіційного референдуму в Криму
Офіційні результати неофіційного референдуму в Криму
22:57

     

Представляємо головні події за 17 березня         

Крим проголосував за приєднання до Росії 

На референдумі 16 березня 96,77 % виборців віддали свої голоси за приєднання Криму до Росії , повідомив підсумкові результати голосування голова комісії з підготовки та проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев. 

Канада , Японія , Грузія і Італія не визнають кримський референдум 

Прем'єр -міністр Канади Стівен Харпер заявив , що влада країни  не мають наміру визнавати результати минулого 16 березня референдуму про статус Криму . Представник уряду Японії звернувся до Росії із закликом не анексувати Крим  і заявив , що Токіо відповість введенням санкцій відносно Росії відповідно до провідними економіками групи країн G7. Влада Грузії  не визнають проведений в Криму 16 березня референдум , йдеться в офіційній заяві МЗС Грузії. У документі наголошується , що зовнішньополітичне відомство країни " в черговий раз чітко фіксує підтримку суверенітету і територіальної цілісності України " Проведення референдуму про статус Криму є нелегітимним , заявила глава МЗС Італії Федеріка Могеріні , сказавши , що " Італія разом з іншими європейськими партнерами вважає нелегітимним проведення референдуму про відділення Криму і підтримала резолюцію , яка була винесена на обговорення в РБ ООН ". 

Обшук в офісі Ахметова 

Швейцарська прокуратура провела обшук в женевському офісі компанії ДТЕК Трейдинг С.А. українського олігарха Ріната Ахметова. 

Верховна Рада Криму
Депутати Верховної Ради Криму прийняли постанову Про представницькому органі Республіки Крим . За нього проголосували 85 депутатів.

 виході Криму зі складу України . Як повідомляється , " на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради АРК 17 березня 2014 прийнято постанову Про незалежність Криму. За нього проголосували 85 депутатів". 

Крим перейде на московський час

Кримські власті прийняли рішення про переході півострова 30 березня на московське час . Сергій Аксьонов у своєму Твіттері написав : "З 30 -го березня Крим переходить на Московський час !

Рада оголосила часткову мобілізацію
Верховна Рада затвердила проекту закону «Про затвердження указу Президента« Про часткову мобілізацію » . Відповідне рішення підтримало 275 парламентаріїв , при необхідному мінімумі в 226 народних депутатів.

Українські військові частини в Криму розформують 

Українські військові частини на території Криму  будуть розформовані , військовослужбовці можуть залишитися жити на території півострова. .. Голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов заявив , що "все, що знаходиться тут , на території, ми , безумовно , націоналізуємо Частини будуть розформовані Ті , хто захоче жити тут - . Ласка Хто захоче прийняти присягу - . Ці питання теж будуть розглядатися Буде відбуватися нормальний процес реорганізації " . 

Євросоюз готовий спростити візовий режим з Україною

Євросоюз підтримав лібералізацію візового режиму з Україною . Таке несподіване , але бажане рішення було прийнято на засіданні Ради міністрів закордонних справ країн ЄС. У повідомленні Ради глав МЗС ЄС йдеться , що "рада знову заявляє про прихильність ЄС до посилення контактів між громадянами Європейського Союзу та України , в тому числі через процес лібералізації візового режиму , відповідно до узгоджених умовами в рамках плану дій з лібералізації візового режиму". 

За матеріалами:     Корреспондент.net 
Переглядів: 425 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024