Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика


Онлайн всьго: 12
Гостей: 12
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 09:04
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Вересень » 13 » Партії не знають, що обіцяти народу
Партії не знають, що обіцяти народу
16:41

Місцеві вибори не ознаменуються конкретними пропозиції щодо економічного розвитку регіонів. Виною всьому - криза. Значно легше буде виконати обіцянки, що стосуються особистого благополуччя громадян. Тим більше що адресні обіцянки матимуть на виборців значітелно більший ефект.

"Нинішня виборча кампанія не буде зразком конкретних пропозицій. Особливо це стосуватиметься тих пропозицій, які стосуються глобальної ситуації в країні. Враховуючи економічну кризу і нерозуміння основних пролітіческіх сил, яким чином з цієї кризи виходити, на місцевому рівні не буде диверсифікацій економічних блоків передвиборчих програм. Будуть спільні пропозиції шляхів вирішення завдань, які стоять в окремому регіоні. І вони не будуть носити супер-економічний характер, а будуть зводитися до вирішення проблем житлово-комунального господарства, наприклад. Принаймні, це буде мати відгуки і успіх у виборців ", - зазначив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Це будуть адресні обіцянки. Принаймні, це було б правильно, з огляду на кризу, в якому ми знаходимося, і пропозиції, які вже роки звучать як мантри, громадянин України прслушается до більш приземлених обіцянкам. І в цьому більше шансів унових політічесікх проектів, особливо місцевого масштабу. Але не виключено, що якщо провідні парламентські сили залучать на свій бік авторитетних людей місцевого масштабу, доля усміхнеться і їм ", - вважає політолог.

Нагадаємо, в Україні стартувала виборча кампанія з чергових місцевих виборів, які призначені на 31 жовтня 2010 року. Відмінною особливістю цих виборів є те, що вони вперше проводяться за змішаною пропорційно-мажоритарною системою: одна половина депутатів місцевих рад обирається за партійними списками, друга - в одномандатних округах, хоча висувати кандидатів у цих округах можуть тільки місцеві партійні організації.

За змішаною системою обираються депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим, а також обласних, районних і міських рад. У той же час депутати сільських і селищних рад обираються за мажоритарною системою.

Кандидатів на посаду міських голів можуть висувати тільки місцеві партійні організації, сільські та селищні голови балотуються як від партій, так і шляхом самовисування.

Ще однією особливістю майбутніх місцевих виборів є дуже стислі терміни: на всю виборчу кампанію відводиться лише 50 днів.

Переглядів: 592 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024