Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 5
Гостей: 5
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:08
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Вересень » 25 » "Опозиційний блок" грозиться, що скасує закон про люстрацію
"Опозиційний блок" грозиться, що скасує закон про люстрацію
19:21

Лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко заявив, що у разі підписання Президентом Петром Порошенком закону про люстрацію, його партія цей документ скасує.

 

"Верховна Рада проголосувала за так званий закон "Про очищення влади" з грубими порушеннями: народні депутати його не бачили, він не був опублікований на сайті парламенту. Попри ці грубі помилки спікер Турчинов прийняв рішення його підписати", —цитує Бойка сайт "Опозиційного блоку".

Лідер партії вважає, що цей документ порушує права людини, вводить дискримінацію і йде в розріз із загальноприйнятими нормами демократії.

Важко собі уявити, щоб, наприклад, в США демократи, які здобули перемогу, вигнали мільйон держслужбовців, які симпатизують республіканцям.  Україна загрузла в корупції, зайвій бюрократії і чиновницькому свавіллі. Але боротися з цим потрібно не тотальними килимовими зачистками, від яких можуть постраждати і винні, і невинні, а налагодженням ефективної системи розслідувань і боротьби з корупцією, де вина кожного буде доведена в суді з забезпеченням звинуваченому права на захист і апеляцію,
— гадає Бойко.

Більше того, цей документ він назвав таким, що нібито ставить під загрозу стабільність функціонування державної системи. І вважає, що набуття чинності закону про люстрацію зруйнує працездатний кістяк державної машини. 

"Країна опиниться в хаосі, соціальні виплати вчителям, лікарям, пенсіонерам будуть поставлені під загрозу. Співробітники правоохоронних органів і військовослужбовці замість того, щоб захищати свою країну, будуть змушені думати, як пройти цю принизливу перевірку. Чи стане після цього державна система працювати краще? Ні!" — додає лідер "Опозиційного блоку".

Як відомо, спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон про люстрацію та звернувся до Президента з проханням якнайшвидше підписати цей закон.

Згодом український глаа держави Петро Порошенко сказав, що збирається таки підписати закон про люстрацію.

Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 269 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024