Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика


Онлайн всьго: 7
Гостей: 7
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 08:25
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Березень » 30 » Незадоволені регіонали і Тягнибок з подарунком : як пройшли з'їзди партій
Незадоволені регіонали і Тягнибок з подарунком : як пройшли з'їзди партій
17:49

Порошенко сподівається , що Тимошенко не буде конкурентом , а Добкін клянеться у вірності партії


У суботу , 29 березня, в Києві пройшли з'їзди партій з метою визначиться з кандидатами в президенти.

   Головною подією з'їзду " УДАРу" стало об'єднання Кличка і Порошенка . Кличко заявив , що в президенти не піде і підтримав кандидатуру Петра Порошенка . Лідер « УДАРу» вважає , що у його колеги дуже високий рейтинг , а сам Кличко вирішив балотуватися в мери Києва. Порошенко ж висловив сподівання , що Юлія Тимошенко підтримає ініціативу об'єднання політсил і не буде конкурувати з ними . Після з'їзду новообраний кандидат поспішив з документами до ЦВК . Подавши до Центральної виборчої комісії повний пакет паперів для реєстрації кандидатом у президенти , політик повідомив , що побудує в Україні конкурентну економіку . Також кандидат сказав , що у разі своєї перемоги готовий співпрацювати з нинішнім главою уряду.

  А ось з'їзд Партії регіонів пройшов не так радісно , але дуже насичено. Там єдиним кандидатом вибрали Добкіна , але половина делегатів з таким рішенням відверто не згодні. Неофіційно делегати розповідали , що не підтримують кандидатуру Добкіна , так як у нього «імідж сепаратиста » , але керівництвом партії було прийнято рішення висунути його в президенти щоб ​​" повісити" гріхи втекли керівників ПР.

  Щасливий Добкін пообіцяв відновити дружбу з Росією і ніколи не кидати партію.

  Також на з'їзді оголосили про вигнання з партії Януковича , Азарова , Арбузова та інших відомих членів партії. Не обійшлося на з'їзді і без нових ідей : екс -спікер парламенту Володимир Рибак запропонував узаконити місцеві референдуми , а Шуфрич заявив , що партія має намір повністю змінити свою структуру , ліквідувавши всі керівні посади. Втім, не все, що відбувається на з'їзді регіоналів відомо , так як на початок засідання журналістів не пустили. Відкрита ж частину зборів почалася з вибачень Єфремова за корупцію в партії.

  А ось з'їзд партії " Батьківщина" пройшов під відкритим небом на Софіївській площі в супроводі прапорів і шанувальників партії. Всі делегати одноголосно проголосували за висунення Юлії Тимошенко єдиним кандидатом у президенти від політсили. На мітингу були присутні Олександра Кужель , Людмила Денисова , Андрій Павловський та Сергій Соболєв. Також на з'їзд приїхав екс -президент Грузії Михайло Саакашвілі. Юлія Володимирівна особисто подала документи до ЦВК .

  На з'їзд ВО « Свобода » приїхали представники з Криму і Севастополя . Там насамперед вшанували пам'ять Небесної сотні . Тягнибок з трибуни повідомив , що " ми зламали міф про нібито маргінальності українського націоналізму , адже націоналістичний гасло" Слава Україні ! Героям слава ! »Став загальним гаслом революції і звучить навіть у Москві ». Також Тягнибок нагадав , що ще в травні минулого року свободівці думали не про те , як перемогти Януковича у другому турі , а як зробити так , щоб його там взагалі не було. «Як і в багатьох інших випадках , з нас тоді багато сміялися . Але ситуація склалася в цьому питанні так , як і в багатьох інших - як це декларувала "Свобода" , - резюмував лідер партії.
Не залишився Тягнибок і без подарунка : активістка партії подарувала Тягнибоку вишиванку.

  Тим часом , документи до ЦВК принесли також Наталія Королевська , Ольга Богомолець , Олег Ляшко та Анатолій Гриценко.
Останній на своїй сторінці в соцмережі вже розпочав збір коштів і пошук волонтерів для кампанії.
"Для того , щоб країна спала спокійно , на посту головнокомандуючого повинен бути людина, яка здатна приймати рішення , віддати наказ і забезпечити його виконання . Я це зроблю заради спокою людей" , - сказав він.

 Всього ж число претендентів на посаду президента України вже наближається до 20 

Переглядів: 442 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024