Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 32
Гостей: 32
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:31
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Листопад » 5 » Місцеві вибори: останній ривок. Підсумки
Місцеві вибори: останній ривок. Підсумки
20:12

Підрахунки голосів виходять на фінішну пряму. Міські виборчі комітети почали оголошувати офіційні результати підрахунку 100% голосів. Лідерами серед мерів стали кандидати від Партії регіонів.

Київська область

У 10 з 14 міст обласного підпорядкування Київської області перемогли мери від Партії регіонів. Переобрані мери, які є представниками Партії регіонів, у містах Славутич, Бровари, Бориспіль, Буча, Обухів, Українка і Вишгород. У Боярці, твір, Яготині обрані нові мери від Партії регіонів.

Партія регіонів отримала в Київській обласній раді 59 мандатів у мажоритарних округах, і ще 26,3% - за партійними списками. Відразу ж за біло-блакитними слід "Фронт змін" бренду "Арсеній", який набрав 9,91%, партія "УДАР" Віталія Кличка, яка набрала 8,18%, "Сильна Україна" Сергія Тігіпка, яка набрала 5,78%, а також свободівці з 3,48%.

Донецьк

На виборах мера Донецька переміг Олександр Лук'янченко. Він набрав більшість голосів виборців (72,08%). Кількість голосів виборців, відданих за кожного кандидата на посаду міського голови склало: Андрій Амбросьонок - 4,00%, Володимир Марченко - 3,66%, Сергій Анікушин - 2,74%, Аркадій Яворський - 2,74%, Вікторія Васильєва - 1 , 7%, Кирило Кудлай - 0,67%, Роман Лигін - 0,54%. Не підтримали жодного з кандидатів - 10,08%.

За результатами виборів депутатів Донецької міської ради в багатомандатному виборчому окрузі в міську раду пройшли Донецька міська організація Партії регіонів, що набрала 71,70% з 40 депутатськими мандатами; Донецька міська організація Компартії України, яка набрала 5,17% з трьома депутатськими мандатами; Донецька міська партійна організація політичної партії "Сильна Україна", що набрала 3,17% з двома депутатськими мандатами. Більше 1% набрали Донецька міськорганізація "ВО" Батьківщина "- 2,22%, Донецька міськорганізація" Фронту змін "- 1,82%, первинна парторганізація Прогресивної соцпартії Україна Донецька - 1,19%. Всі інші партії, що брали участь у виборах до Донецького міська рада, набрали менше 1%. Кількість виборців, які не підтримали кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі, склало 7,26%.

У десяти містах Донецької області обрані нові керівники, заявляє голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк. "У Костянтинівці, Докучаєвську обрані нові керівники. У Слов'янську - новий мер. Усього десять нових мерів. Я з кожним з них говорив, окрім двох. З понеділка я їх запрошую і розмовляю на предмет того, яким чином ми вибудовуємо нашу роботу. Адже прийшли нові люди. Приміром, у Кіровському перемогла жінка-пенсіонер, член Комуністичної партії. Необхідно зрозуміти, які завдання вона перед собою ставить, як вона буде відстоювати інтереси громади, які завдання вона перед громадою буде ставити, як громада її сприйме, оскільки там практично 70% депутатів міської ради - це представники Партії регіонів ", - сказав Анатолій Близнюк.

Одеса

Одеська міська виборча комісія оголосила мером Одеси голову Антимонопольного комітету України Олексія Костусєва (Партія регіонів). За Костусєва віддали свої голоси майже 51% одеситів, екс-мер Одеси Едуард Гурвіц (Фронт змін) набрав менше 31% голосів. Олексій Костусєв повідомив, що залишить свою посаду голови АМКУ.

У Одеська міськрада по багатомандатному виборчому округу пройшли шість партій. 3%-ий бар'єр подолали Партія регіонів (30,4%), партія "Родіна" Ігоря Маркова (13,5%), "Фронт змін" (12,7%), "Сильна Україна" (10,4%), КПУ (3,8%) і "Батьківщина" (3,7%).

Міським головою Ізмаїла Одеської області став кандидат від партії "Сильна Україна" Андрій Абрамченко. Кандидат набрав близько 38% голосів мешканців міста. Найближчий конкурент кандидат від Партії регіонів Сергій Павлухін відстає від нього приблизно на 20%. За попередніми даними, до міської ради Ізмаїла пройшли Партія регіонів (близько 33%), партія "Сильна Україна" (близько 18%), партія "Російський блок" (3,5%), "Фронт змін" (близько 7%), КПУ (близько 5%) і "Батьківщина" (близько 6%). Мером Южного Одеської області знову став Володимир Новацький (Народна партія), за якого проголосували більше 60% виборців. У міськрада в багатомандатному окрузі пройшли представники Партії регіонів, Народної партії, "Фронту змін", "Батьківщини", "Сильною Україною" і партії "Жінки за майбутнє". З урахуванням депутатів, що пройшли до міськради Південного по мажоритарних округах, більшість - 21 мандат із 36 - отримала Партія регіонів.

Харків

Харківська міська виборча комісія визнала Геннадія Кернеса обраним міським головою, як набрав найбільшу кількість голосів (130 тис. 352). Згідно з протоколом, кандидат від "Батьківщини" Арсен Аваков набрав 127 тис. 608 голосів, за Аллу Александровську (КПУ) проголосували 12 тис. 736 виборців. Проти всіх - 47 тис. 244.

Мером міста Мерефа Харківського району став Веніамін Ситов. За Ситов проголосували 3 тис. 943 чол. У той час як за його конкурента Сергія Гарбуза (партія "Батьківщина") - 1 тис. 251 чол. Олександра Віз (Компартія) набрав 1 тис. 122 чол. Міським головою Балаклії став Олександр Литвинов (Партія регіонів). За Литвинова проголосували 5 тис. 454 виборця. Друге місце на виборах мера зайняв Юрій Моїсеєнко (Компартія Україна), за якого проголосували 1 тис. 100 виборців. Олександр Лисицький (Партії регіонів), за попередніми даними, переобраний мером міста Дергачі. Варто відзначити, що на крісло мера Дергачів претендував лише один кандидат. Кандидат від Партії регіонів Галина Мінаєва переобрана Чугуївським міським головою. Міським головою міста Краснограда обрано Володимира Максим (Партія регіонів), за якого проголосували 3 тис. 111 чол. На другому місці - Наталя Червінчук (Соцпартія) - 678 чол. Кандидат від Партії регіонів Володимир Теличко, за попередніми даними, стане Люботинський міським головою. На крісло мера Люботина претендували Ніна Ісаєнко (ВО "Батьківщина"), Анатолій Крамаренко (Партія промисловців і підприємців України), В. Теличко і Валерій Цюрток (партія "Народна довіра"). У виборах на пост мера Первомайська переміг Сергій Теплицький. За нього проголосували 4530 виборців. Завершили обробку бюлетенів також і в місті Ізюмі. За результатами підрахунку голосів, мером міста стає Олександр Божков, кандидат від Партії регіонів. Крім того, кандидат від Партії регіонів Олександр Тертишний переміг на виборах Борівського селищного голови.

Івано-Франківськ

Після підрахунку 100% протоколів на виборах в Івано-Франківську, за попередніми даними, переміг діючий міський голова Віктор Анушкевичус (Українська народна партія). За Віктора Анушкевичуса проголосувало 24 тис. 145 виборців або 27,2% від усіх взяли участь у голосуванні. На другому місці - лідер "Громадського форуму Івано-Франківська", підприємець Юрій Соловей ("Третя сила"), за якого віддали свої голоси 19 тис. 950 виборців (22,48% взяли участь у виборах.

На третьому місці - директор комунального підприємства "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Ігор Прокопів ("Фронт змін"), за котрого проголосували 14,5% або 12 тис. 872 виборця. Не підтримали жодного кандидата 4,48% або 3 тис. 979 виборців.

Полтава

Голова громадської організації "Наш дім - Полтава" Олександр Мамай лідирує в гонці за мерське крісло в Полтаві. Чинний мер Полтави Андрій Матковський визнав свою поразку на місцевих виборах і привітав з перемогою свого конкурента. Міським головою Кременчука (Полтавська обл.) Обрано Олега Бабаєва ("Батьківщина").

Крим

Андрій Даниленко в шостий раз обраний мером Євпаторії. "Регіонали" також отримали 40 з 50 мандатів в Євпаторійському міському раді. Кандидати від Партії регіонів перемогли в 22 з 25 багатомандатних округів з виборів депутатів Євпаторійської міськради і отримали ще 18 мандатів на виборах за партійними списками. Крім того, за 2 мандати у міськраді отримали кандидати від "Сильною Україною", Компартії і партії "Русское единство", по одному мандату - кандидати від Народного Руху України, Народно-Демократичної партії, партії "Союз" та ВО "Батьківщина".

Львів

На виборах міського голови Львова лідирує чинний мер Андрій Садовий. За результатами обробки 30% протоколів Андрій Садовий набирає майже 41% від голосів, а його суперник - народний депутат від Партії регіонів Петро Писарчук - близько 24% голосів виборців.

Миколаїв

За результатами обробки практично всіх протоколів з "мокрими" печатками з виборчих дільниць міста Миколаєва на виборах мера Миколаєва лідирує чинний міський голова, представник Партії регіонів Володимир Чайка. Кандидат від ПР отримав 37,24% голосів миколаївців, представник "Третьої сили" Сергій Ісаков - 32,09%, Геннадій Задирко ("Народна влада") - 6,88%, Олександр Болтянский ("Сильна Україна") - 4,96 %, Надія Данилевська (Європейська партія) - 2,68%, Павло Юрлов (ВО "Свобода") - 1,78%, Олександр Гусєв ("За права людини") - 1,1%, В'ячеслав Коновалов (Всеукраїнська партія духовності і патріотизму) - 0,84%, Сергій Ольховський (Соціал-Християнська партія) - 0,58%. 9,15% виборців не підтримали жодного кандидата, а 2,7% бюлетенів були визнані недійсними.

Луганськ

Кандидат від Партії регіонів, діючий мер Луганська Сергій Кравченко оголошений переможцем на виборах мера міста. Кравченко підтримали 48 138 виборців за підсумками підрахунку 100% протоколів. Його основний конкурент - комуніст Спиридон Кілінкаров - набрав 48 117 голосів, відзначили у виборчкомі. 9584 виборців підтримали Володимира Гуславського від Партії місцевого самоврядування. Жодного з кандидатів не підтримали 16 116 виборців.

Запоріжжя

Мером міста Запоріжжя став кандидат від запорізької міської організації ВО "Батьківщина", керівник міської організації партії Олександр Сін. На виборах мера за Сіна проголосували 38,28% виборців (87,530 тис. голосів). Друге місце займає кандидат від Партії регіонів, секретар міськради і виконуючий обов'язки мера Володимир Кальцев, якого підтримали 31,9% (72,953 тис. голосів) виборців. За кандидата від Комуністичної партії Олексія Бабуріна проголосували 12,13% (27,735 тис. голосів) виборців. Проти всіх проголосували 9,73% (22,261 тис. голосів) виборців.

Черкаси

Чинний мер Черкас Сергій Одарич, висунутий Партією вільних демократів, лідирує на виборах мера Черкас з 38%, за підрахунком 30% голосів виборців. Друге місце займає кандидат від партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина "Микола Булатецький, якого підтримали 14% городян. Кандидата від Партії регіонів Євгена Влізло підтримали 13% виборців.

Тернопіль

Представник ВО "Свобода" Сергій Надал обраний міським головою Тернополя. Всього новообраний мер набрав майже 26 тисяч голосів, а його найближчий опонент, чинний міський голова Роман Заставний - більше 15 тисяч.


Ужгород

На виборах мера Ужгорода переможцем став Віктор Погорєлов від партії "Еко +25". На посаду мера Ужгорода претендувало 8 кандидатів. За Погорєлова проголосували 33% виборців (16 265), Сергій Ратушняк набрав 24,26% (11 956). Третє місце за результатами голосування набрав Володимир Приходько (ПР) -13,5% (6655), четверте - Микола Жолтані (Молодіжна партія України) - 8,54% (4211). За партійними списками партія ВО "Батьківщина" отримала 14,88% (733), "Єдиний центр" - 13,20% (6510), Партія регіонів - 12,18% (6006), "Фронт змін" - 5,46% (2693), "ЕКО +25%" - 3,96% (1955), "Сильна Україна" - 3,36% (1657), КМКС -3,52% (1736).

Луцьк

За результатами підрахунку 100% голосів головою Луцької міської ради обрано Микола Романюк. За кандидата від партії "Сильна Україна" проголосували 34,85% виборців. На другому місці за кількістю голосів кандидат від партії "Батьківщина", голова Луцької облради Анатолій Грицюк (20,5%). За чинного главу міста та кандидата від партії "За Україну" Богдана Шибу проголосували 9,42% виборців.

Миколаїв

На виборах до Миколаївського міського раду пройшли дев'ять партій. Згідно з протоколами, за результатами виборів депутатів Миколаївської міської ради, за партійними списками до міської ради пройшли Партія регіонів (35,5%), КПУ (8,7%), "Третя сила" (7,5%), "Батьківщина" ( 7%), "Фронт змін" (6,5%), "Сильна Україна" (3,7%) і Партія зелених України (3,2%). Таким чином, Партія регіонів отримала за пропорційною системою 22 мандата, КПУ - 6, ПЗУ - 2, ВО "Батьківщина" - 4, "Фронт змін" - 4, "Третя сила" - 5, "Сильна Україна" - 2.

Житомир

На виборах міського голови Житомира переміг представник Партії регіонів, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Дебой. Мер райцентру Бердичів Василь Мазур встановив всеукраїнський рекорд довіри виборців, набравши 82% голосів на виборах мера.

Дев'ять політичних партій пройшли в Житомирська міська рада за підсумками місцевих виборів. За попередніми даними, розподіл голосів виборців має наступний вигляд: "Батьківщина" - 18,1%, Партія регіонів - 14,81%, "Фронт змін" - 14,2%, "Рідне місто" - 7,4%, Комуністична партія - 6,62%, Молодіжна партія - 4,6%, "Удар - 4,36%, ВО Свобода - 4,59%.

Чернігів

Чинний міський голова Чернігова Олександр Соколов втретє очолив міську територіальну громаду. За даними паралельного підрахунку голосів Чернігівської обласної організації Партії регіонів, за нього проголосували 34,3% жителів Чернігова. Як повідомив на прес-конференції голова організації Володимир Винниченко, ця цифра отримана в результаті обробки 80% протоколів (98 з 124 ділянок). На друге місце вийшов представник "Батьківщини" В'ячеслав Лебідь, який набрав 15,3% голосів. Третім став заступник голови обласної ради Олег Обушний. Він висувався від партії "Фронт змін" і отримав 13,8% голосів виборців. Голова правління ВАТ "Чернігівське Хімволокно" Микола Михалевич від "Сильною Україною", яким місцеві аналітики прогнозували третє місце, набрав 7,3% голосів і став четвертим. На виборах міських голів у Ніжині та Прилуках, за інформацією Партії регіонів, перемогли також діючі мери Михайло Приходько (Народна партія) і Юрій Беркут (СПУ).

Джерело: Український Бізнес Ресурс

Переглядів: 1571 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024