Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 11
Гостей: 11
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Листопад » 2 » Місцеві вибори: лідери перегонів за мерське крісло
Місцеві вибори: лідери перегонів за мерське крісло
18:57

У ЦВК офіційні результати місцевих виборів надійдуть не раніше 10 листопада. Як заявив заступник голови ЦВК Андрій Магера, офіційна інформація щодо явки і результатів виборів надійде до ЦВК України не раніше 10 листопада. Згідно із законодавством, ТВК мають 5 днів до 5 листопада включно на підрахунок голосів і ще 5 днів до 10 листопада включно на оприлюднення результатів підрахунку. 

На даний момент вже відомі попередні результати виборів мерів у містах України. Найбільший резонанс набрали учасники харківського відбору Геннадій Кернес і Арсен Аваков. Різниця в голосах складає лічені відсотки.

Харків

Сьогодні вранці Харківська міська виборча комісія опрацювала 41% протоколів виборчих бюлетенів. У гонці лідирує секретар Харківської міськради, кандидат від Партії регіонів Геннадій Кернес - у нього 30,77%. Кандидат від партії ВО "Батьківщина" Арсен Аваков набрав 28,59%.

Мером міста Мерефа Харківського району став Веніамін Ситов. За Ситов проголосували 3 тис. 943 чол. У той час як за його конкурента Сергія Гарбуза (партія "Батьківщина") - 1 тис. 251 чол. Олександра Віз (Компартія) набрав 1 тис. 122 чол. Міським головою Балаклії став Олександр Литвинов (Партія регіонів). За Литвинова проголосували 5 тис. 454 виборця. Друге місце на виборах мера зайняв Юрій Моїсеєнко (Компартія Україна), за якого проголосували 1 тис. 100 виборців. Олександр Лисицький (Партії регіонів), за попередніми даними, переобраний мером міста Дергачі. Варто відзначити, що на крісло мера Дергачів претендував лише один кандидат. Кандидат від Партії регіонів Галина Мінаєва переобрана Чугуївським міським головою. Міським головою міста Краснограда обрано Володимира Максим (Партія регіонів), за якого проголосували 3 тис. 111 чол. На другому місці - Наталя Червінчук (Соцпартія) - 678 чол. Кандидат від Партії регіонів Володимир Теличко, за попередніми даними, стане Люботинський міським головою. На крісло мера Люботина претендували Ніна Ісаєнко (ВО "Батьківщина"), Анатолій Крамаренко (Партія промисловців і підприємців України), В. Теличко і Валерій Цюрток (партія "Народна довіра"). У виборах на пост мера Первомайська переміг Сергій Теплицький. За нього проголосували 4530 виборців. Завершили обробку бюлетенів також і в місті Ізюмі. За результатами підрахунку голосів, мером міста стає Олександр Божков, кандидат від Партії регіонів. Крім того, кандидат від Партії регіонів Олександр Тертишний переміг на виборах Борівського селищного голови.

Донецьк

Донецька міська виборча комісія відмовляється надавати засобам масової інформації дані про проміжні результати голосування на виборах. Але стало відомо, що за попередніми даними протоколів, вже оброблених ТВК, кандидат від партії "Сильна Україна" Євген клеп лідирує на пост мера Горлівки.

Запоріжжя

У результаті виборів міських голів у 12 містах Запорізької області до влади прийшли кандидати від Партії регіонів. У двох містах Запорізької області - Запоріжжя та Вільнянську - мерами стали кандидати, що представляють не Партію регіонів. У Бердянську мером став кандидат від "біло-блакитних" - Олексій Бакай .. Про це сьогодні, 1 листопада, повідомив запорізький губернатор Борис Петров, підбиваючи попередні підсумки минулих виборів.

Дніпропетровськ

Мером Дніпропетровська, за попередніми даними, обраний Іван Куліченко. Жителі Нікополя, за попередніми даними, віддали перевагу підприємця Руслана Токаря, який балотувався від партії "Справедлива країна". У Марганці переміг висуванець "Сильною Україною" Олег Бідняк, в минулому вже обіймав посаду міського голови. Його показники виявилися вдвічі вище, ніж у чинного мера. У Павлограді, що вважався "вотчиною" Партії регіонів, переміг ще один екс-мер - Іван Метелиця, прихильник Сергія Тігіпка.


Житомир

На виборах міського голови Житомира переміг представник Партії регіонів, заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Володимир Дебой. Мер райцентру Бердичів Василь Мазур встановив всеукраїнський рекорд довіри виборців, набравши 82% голосів на виборах мера

Рівне

На виборах голови Рівненського міської ради лідирує чинний мер Володимир Хомко, представник партії "Всеукраїнський патріотичний союз". За підрахунками 60% бюлетенів Хомко набирає 66,7% голосів виборців, що проголосували. На другому місці - представник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Лащук (10,9% голосів), на третьому - голова Рівненської міської організації Української народної партії Володимир Петрів з 7,4% голосів. Андрій Друзенко від партії "Праведність" набрав 6,5% голосів.

Івано-Франківськ

В Івано-Франківську станом на 10.30 вівторка серед кандидатів на посаду міського голови лідирує з 27,4% голосів виборців діючий мер Віктор Анушкевичус, представник Української Народної партії.

Луганськ

В Алчевську за кількістю голосів лідирує Володимир Чуб, на другому місці - Микола Кириченко. У Свердловську лідирують Олександр Шмальц та Сергій Калашников, у Брякне - Микола Моргунов і Юрій Кузьменко, в Кіровську - Володимир Патюти і Сергій Костомаров. Разом з тим в м. Первомайськ найбільше голосів зібрали Борис Бабій та Василь Мозалев, в Лисичанську - Сергій Дунаєв і Валерій Бондаренко, в Кремінній - Віктор Гриценко та Юрій Прокопенко. Лідерами на місцевих виборах в м.Антрацит стали В'ячеслав Саліта і Валерій Короткий, в Ровеньках - Олександр Есенков і В'ячеслав токмач, в Краснодоні - Юрій барил і Леонід Руденко.

Полтава

Голова громадської організації "Наш дім - Полтава" Олександр Мамай лідирує в гонці за мерське крісло в Полтаві. Чинний мер Полтави Андрій Матковський визнав свою поразку на місцевих виборах і привітав з перемогою свого конкурента. У Кременчуці Полтавської області кандидат у мери від Партії регіонів Микола Глухов визнав перемогу на виборах представника ВО "Батьківщина" Олега Бабаєва. Партія регіонів виграє вибори мерів Миргорода, Комсомольська і Лубен, повідомила прес-секретар обласної організації Партії регіонів Тетяна Устименко.

Вінниця

Мером Вінниці в результаті виборів стане діючий голова міста Володимир Гройсман. За його кандидатуру віддали голоси більше 75% виборців.

Львів

Діючий мер Львова Андрій Садовий за результатами попередніх підрахунків набрав найбільшу кількість голосів виборців на місцевих виборах.

Ужгород

На виборах мера Ужгорода переможцем став Віктор Погорєлов від партії "Еко +25", який набрав 15978 голосів виборців. Другим йде діючий мер Сергій Ратушняк з 11752 голосами, третім - "регіонал" Володимир Приходько з 6533 голосами.

Крим

Міським головою Сімферополя обраний Віктор Агеєв. Про це повідомив голова Кримської республіканської організації Партії регіонів Василь Джарти. У Євпаторії вибори на посаду міського голови виграв діючий мер, представник Партії регіонів Андрій Даниленко. За попередніми даними, чинний мер Керчі, кандидат від Партії регіонів Олег Осадчий набрав майже в 2,5 рази більше голосів, ніж його конкурент висуванець партії "Народно-трудовий союз" Олександр Біленко. За даними міської виборчої комісії, за О. Осадчого проголосували 14 тис. 162 людини, за А. Беленко - 5 тис. 561 чоловік.

Джерело: Український Бізнес Ресурс

Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/10 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024