Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика


Онлайн всьго: 31
Гостей: 31
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:29
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Листопад » 1 » КВУ: ПР лідирує на виборах до Київської облради
КВУ: ПР лідирує на виборах до Київської облради
21:43

За неофіційними даними Комітету виборців, Партія регіонів (ПР) лідирує на виборах в Київській обласна рада за партійними списками і зможе разом з мажоритарниками сформувати більшість в облраді 

Про це повідомив заступник голови правління Комітету виборців України (КВУ) Віталій Тесленко.

За неофіційними даними, ПР за партійними списками на виборах до Київської облради набирає більше 20%, партія "Фронт змін" - 8-10%, ВО "Свобода" - 5-6%, партія "Наша Україна" - 4-5%, партія "Сильна Україна" - 4-5%.

"Партія регіонів виграє за списками, і дуже багато регіоналів-мажоритарників. Тобто я думаю, що реально вони зможуть сформувати більшість за рахунок мажоритарників", - зазначив В. Тесленко.

Крім того, за неофіційними даними, на виборах мера Білої Церкви переміг діючий мер Василь Савчук. Також вже відомо, що програла вибори в мажоритарному окрузі в Ставищах екс-губернатор Київської області Віра Ульянченко.

Разом з тим, заступник голови КВУ підкреслив, що це ліщь тенденції, які фіксують спостерігачі КВУ, а Офіційні резульат виборів ще немає.

"Є тільки загальні тенденції, тому що ні по одному району, ні по одному округу незавершений підрахунок голосів, і офіційних даних немає - дільничні виборчі комісії ще не всі завершили цей процес, тобто бюлетені вони порахували, але процедурно не завершили оформлення, тобто ще не здали документи у територіальні комісії ", - зазначив він.

Найбільш проблемними є кілька ділянок у Бучі, де офіційні спостерігачі зафіксували спроби організації "каруселі" та вкидання бюлетенів, коли в приміщенні при підрахунку голосів відключилося електропостачання.

По іншим ділянкам немає нічого естраордінарного, вибори відбулися, підрахунок голосів відбувся, фальсифікацій і порушень як таких ніде не виявлено. У принципі, Київська область у багатьох відношеннях виглядає навіть краще, ніж інші регіони ", - заявив В. Тесленко.

При цьому він заявив, що ніяких спроб затримати підрахунок голосів на дільницях КВУ не зафіксував. "Тобто затримка з підрахунком була абсолютно природною через те, що багато було технічних моментів - хтось був не згоден, а могли бути не згодні навіть члени однієї партії, перераховували бюлетені, помилялися", - зазначив заступник голови КВУ.

При цьому він підкреслив, що на всіх дільницях були присутні спостерігачі, в тому числі і від опозиції. Зокрема, було багато спостерігачів від Батьківщини, хоча її зняли з виборів

"Ніхто нікого не виганяв (із приміщення виборчих дільниць - ІФ), всіх залишали на підрахунок голосів, і вони могли спостерігати", - сказав він.

Разом з тим, КВУ зафіксував велику кількість недійсних бюлетенів, багато - з позначкою "проти всіх, просто без свякіх відміток або зіпсованих.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Переглядів: 516 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024