Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 8
Гостей: 8
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 08:32
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Травень » 25 » Як проходять вибори президента України: всі події (постійне оновлення)
Як проходять вибори президента України: всі події (постійне оновлення)
11:22

В ЄС вже вітають Україну з обранням президента, а офіційної реакції від Росії поки немає

13.25 Під час проведення виборів 25 травня найбільше порушень на виборчих дільницях було в Києві. Про це сказав голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.

13.17 Четвертий президент УкраїниВіктор Янукович, який втік з країни наприкінці лютого заявив, що буде поважати підсумки президентських виборів в Україні. "Пройшли позачергові вибори президента України. Незалежно від того, в якому регіоні який відсоток населення прийшов голосувати, який ви зробили вибір, я цей вибір, зроблений в найважчий час для нашої батьківщини, поважаю", - йдеться в заяві Януковича, поширеній у понеділок в Ростові-на-Дону.

13.16 Петро Порошенко вважає, що прем'єр-міністр Арсеній Яценюк збереже свій пост. Крім того, Порошенко заявив, що готовий проводити будь-які референдуми, як тільки на Сході України підуть люди зі зброєю

13.13 Росія має намір з повагою ставитися до вибору, який зробили громадяни України під час обрання президента, повідомив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. "Ми чуємо те, що каже Петро Порошенко щодо своїх намірів у тому, що стосується зв'язків із РФ, називає ці відносини найважливішими. Ми, як неодноразово говорив президент, готові до діалогу з представниками Києва, готові до діалогу з Петром Порошенком", - сказав він.

12.58 Центральна виборча комісія назве прізвище переможця першого туру виборів президента в десятиденний термін після виборів. При необхідності цей термін може бути продовжений на 1 день, тобто до 5 червня. Про це повідомили в ЦВК.

11.58 Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, что в ЦВК не надходили скарги у день голосування. "У день голосування скарги до ЦВК не надходили. Були перебої з електроенергією, затримка на початку роботи деяких ділянок. Але це ніяким чином не вплинуло на результати голосування... Виборчий процес охарактеризувався мінімальною кількістю скарг, їх надійшло менше 10. Голосування на території України, крім Луганської та Донецької областей, пройшло в цілому спокійно", - сказав Охендовський.

11.48 Комітет виборців України вважає, що проблеми з голосуванням у Донецькій і Луганській областях не вплинули на легітимність виборів. Про це заявив голова правління КВУ Олександр Черненко.

11.17 Російський економіст і колишній радник президента Росії Володимира Путіна Андрій Ілларіонов вважає вибори в Україні такими, що розвінчали міфи про розкол країни. "Найголовніший результат вчорашніх президентських виборів - це формально-юридична смерть путінського міфу про так званий "розкол" України на західно-центральну і південно-східну частини, на "западенців" і російськомовних, на "бандерівщину" і "Новоросію". Це похорони путінського плану по розділу України. Це остаточне завершення 20-річного періоду "українізації", важливого етапу на шляху вестернізації та європеїзації України", - написав він.

11.06 Дострокові вибори президента України пройшли за всіма міжнародними стандартами. Про це заявили в Комітеті виборців України (КВУ).

11.05 Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що були спроби злому системи "Вибори"але доступу до даних отримати не вдалося. "На думку наших колег, готувалися певні провокації, в тому числі і з використанням сайту ЦВК, але здійснити злом системи "Вибори" і отримати протизаконний доступ до нашого вебсайту певним група осіб не вдалося", - сказав Охендовський.

10.54 Глава ЦВК Михайло Охендовський заявив, що підрахунок голосів виборців завершився на всіх без винятку виборчих дільницях. "Хід надходження інформації дає ЦВК підстави сподіватися, що до кінця завтрашнього дня ми отримаємо повідомлення більше ніж з 95 % -97 % виборчих дільниць. 100 % отримати буде, на жаль, неможливо, оскільки окремі виборчі комісії, зокрема, в Донецькій області працювали в приміщеннях, в які вони перемістилися буквально напередодні дня голосування. Відповідно, в цих приміщеннях просто відсутня технічні можливості включення результатів цих комісій у систему "Вибори", - сказав він.

10.18 У штабі Порошенка не сумніваються у перемозі політика і сподіваються, що конкуренти не оскаржуватимуть результати виборів.

10.10 Кандидат у президенти України Петро Порошенко обіцяє призначити керівників Міністерства закордонних справ, Генеральної прокуратури та Служби безпеки України відразу ж після інавгурації. Порошенко також сподівається, що Україна за найближчі два роки виконає всі взяті на себе зобов'язання перед Європейським Союзом і отримає перспективи членства в ЄС.

10.08 Рада Європи вітає український народ з обранням президента в першому турі.

9.54 ЗМІ повідомляють, що в Миколаєві "тітушки" заблокували на виборчій дільниці № 480752 двох спостерігачів. Міжнародної місії Світового конгресу українців зі спостереження за президентськими виборами.

9.31 Російська Держдума прокоментувала вибори в Україні. Там назвали перемогу Порошенка "очікуваною" і заявили про готовність вести діалог з новою владою в Україні.

9.15 Поки ЦВК рахує голоси, Петро Порошенко роздає обіцянки. Серед останніх – кардинально змінити АТО, провести переговори з Росією, призначити керівників МЗС, ГПУ і СБУ відразу ж після інавгурації.

8.50 В українському МЗС сподіваються побудувати добросусідські відносини з Росією і чекають, коли в сусідній країні визнають вибори президента.

8.45 Президент США Барак Обама заявив, що дострокові  президентські вибори, які пройшли в неділю в Україні стали кроком до об'єднання країни. Обама визнав вибори такими, що відбулися і висловив готовність співпрацювати з новим керівником України.

8.45 Дострокові президентські вибори в Україні були чесними і вперше пройшли без використання адміністративного ресурсу. Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко, повідомляє прес-служба Кабміну.

8.42 Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський вважає, що в український уряд необхідно включити представників сходу. «Новий президент України матиме велике значення для стабілізації держави. Необхідно включити в уряд представників східної України, схід повинен знати, що він потрібен новій Україні», - заявив Кваснєвський в ефірі «Польського радіо».

8.41 Канада буде продовжувати співпрацювати з владою України з «метою відновлення її економіки і забезпечення політичної стабільності», заявив глава МЗС країни Джон Берд.

8.39 У Партії регіонів визнають позачергові президентські вибори в Україні такими, що відбулися, а новообраного президента - легітимним, заявив один з лідерів ПР Олександр Вілкул. «Вибори відбулися. В України є легітимно обраний президент. Перемогла Україна, а значить, перемогла і Партія регіонів», - сказав Вілкул в ефірі «Першого національного» каналу.

8.37 У штабі Петра Порошенка сподіваються, що виборчий штаб Юлії Тимошенко визнає дострокові президентські вибори справедливими і демократичними.

8.34 Інавгурація нового президента України може відбутися 9 або 10 червня. Про це сказав в понеділок вранці на прес-конференції керівник юридичного департаменту центрального виборчого штабу лідера президентської гонки Петра Порошенка Роман Зварич.

07.34 ЦВК продовжує рахувати голоси. Петро Порошенко наразі лідирує в усіх регіонах України

06.59 Станом на 6.00 понеділка завершилося голосування на виборах президента України на всіх 114-ти виборчих дільницях за кордоном.

06.18 Петро Порошенко набирає 54,34% голосів виборців, за результатами обробки Центральною виборчою комісією 20,70% протоколів.

05.52 ЦВК опрацювала більше 15% протоколів у електронному вигляді. Порошенко лідирує з результатом 54,62% голосів.

05.05 За даними спостерігачів, на цих виборах вперше в Україні не був задіяний адмінресурс.

05.00 Недійсними визнано 1,33% бюлетенів.

04.52 ЦВК підрахував 4,99% протоколів. Петро Порошенко - 55,03%

04.45 Президент США Барак Обама визнав вибори в Україні і заявив, що готовий працювати з новим керівництвом країни.

04.35 Згідно з даними обробки 3,35% протоколів в електронному вигляді, за Петра Порошенка проголосували 54,97 % виборців, Юлію Тимошенко - 12,72%, Олега Ляшка - 8,39%, Анатолія Гриценка - 5,72%, Сергія Тігіпка - 4,81%.
04.28 Дільничні виборчі комісії завершили підрахунок голосів.

04.10 Опрацьовано 3,29% протоколів. Петро Порошенко набрав 54,99% голосів.

04.08 В ЦВК не знають, чи проголосував Янукович. Можливо, екс-президента навіть не було в списках.

03.48  Згідно з даними обробки 1,12% протоколів в електронному вигляді за Петра Порошенка проголосували 54,65% виборців, Юлію Тимошенко - 12,9%. За Олега Ляшка віддали свої голоси 8,62% виборців, Анатолія Гриценка - 5,77%, Сергія Тігіпка - 4,69%.

03.46 ЦВК оновила дані щодо явки виборців - 60,54% станом на 20.00.

03.36 Згідно з даними обробки 0,25% протоколів в електронному вигляді, за Петра Порошенка проголосували 53,32% виборців.

03.10 Порошенко продовжує приймати привітанняПрезидент Польщі зателефонував лідерупрезидентської гонки і запросив у гості на початку червня.

ВІДЕО: Як проходило голосування в гарячих точках 

02.50 У Києві після півночі все ще голосують. За попередніми даними, станом на 1:00голосування проходило на 2/дільницях. 

02.49 Вакарчук в твіттері порадів томущо вибори не розділили Україну.

02.37 Порошенко зізнавсящо на нього було здійснено замах. 

02.21 Карл Більдт вже привітав Порошенка з "чистою перемогою".

02.17 У Молдові заявили, що Придністров'я влаштувало тотальну блокаду виборів президента України.

02.15 Великобританія визнала вибори в УкраїніМЗС країни особливо похвалив усіх, хто проголосував жителів Сходу.

01.52 Знявшись з виборів, Царьов виступив в ефірі російського ТБ. Екс-кандидат заявив, що не визнає вибори в Україні легітимними.

01.49 Тігіпко визнав результати виборів "в загальнодержавному масштабі".

01.34 ЦВК опублікував перші дані підрахунку голосів.

Згідно з даними обробки 0,1 % протоколів в електронному вигляді за Петра Порошенка проголосували 50,56% виборців, Юлію Тимошенко - 18,13%.

За Олега Ляшка віддали свої голоси 11,03% виборців, Анатолія Гриценка - 5,48%, Сергія Тігіпка - 4,84%.

01.32 Українці в США активно голосують на виборах президента.

01.25 Лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош після оголошення попередніх результатів екзит-полів вирушив на схід України.

"Дива не сталося. Я не зміг скласти конкуренцію політикам. Зробив, мабуть, замало", - зазначив Ярош.

01.10 "Сегодня" склала список того, що Порошенко вже встиг пообіцяти українцям.

01.04 За результатами паралельного підрахунку голосів на виборах президента України, який проводив штаб кандидата Петра Порошенка, і отриманим з 20 % виборчих дільниць, Порошенко отримав 56,5% голосів.

0.59 У Партії регіонів визнали вибори.

"Вибори відбулися. В України є легітимно обраний президент", - заявив один з лідерів політсили Олександр Вілкул.

0.40 Томбінський визнав вибори в Україні чесними і пообіцяв безвізовий режим. За словами політика, результат виборів нікого не здивував.

0.22 На виборах президента України проголосували 78,3% ув'язнених. У Донецькій і Луганській областях вибори відбулися лише в декількох установах.

0.02 У ЦВК заявили, що вибори президента відбулися.

23.15 У Європі похвали Україну за чесні вибори, і висловили готовність найближчим часом підписати економічну частину угоди з ЄС. А тим часом Петро Порошенко продовжує приймати вітання світових лідерів.

22.17 Ще кілька виборчих дільниць у Києві працюють. Люди продовжують голосувати

21.04 Явка виборців на виборах президента України склала 51,88%. Такі перші дані ЦВК станом на 20.00. Поки враховані дані лише трьох округів, остаточний показник буде змінюватися. Водночас люди ще голосують на дільницях, незважаючи на те, що ЦВК вирішила не подовжувати час голосування.

20:00 За даними Національного екзит–полу, на президентських виборах Петро Порошенко отримав 55,9% голосів українців. Юлія Тимошенко набрала лише 12,9%, а Олег Ляшко фінішував третім з результатом 8%. 

19:43 За даними громадянської мережі "ОПОРА" явка виборців на виборах президента України станом на 16.00 по всій країні склала 45%. 19:40 У МВС заявляють про майже 80 правопорушень на президентських виборах - у всій Україні. 

19:30 На Донеччині протягом дня відкрили ще понад 80 виборчих дільниць, повідомила заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна.

19:15 В результаті перестрілки в Новоайдарі одна людина загинула, ще одна отримала поранення, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

19:00 У Луганській області в селищі Новоайдар терористи з так званої ЛНР захопили чотири виборчі дільниці викрали звідти бюлетені для голосування на виборах президента України.

18:47 Вибори президента України не відбулися в 23 населених пунктах та 6 районах Донеччини, повідомили в облдержадміністрації.

18:30 У будівлі окружкому у Львові представники кандидата в президенти Дмитра Яроша виявили нетверезого міліціонера. За даними керівника обласного штабу Яроша Віталія Сергатюка, міліцонер приніс з собою горілку і закуску і після того, як випив, почав заважати працювати членам окружкому.

18:15 Мер Харкова Геннадій Кернес теж взяв участь у виборах президента України. Проголосував він просто в ізраїльській лікарні, де наразі проходить лікування після замаху на життя.

18:00 У Києві співробітники СБУ затримали угруповання хакерів, які намагалися зламати сервер Центрального виборчого комітету.

17:50 Лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв проголосував на виборах президента у Києві.

 

Мустафа Джемілєв
17:45 У Московському районі Харкова близько 16.00  на виборчій дільниці помер 73-річний пенсіонер,  повідомляє МВС області. За попередніми даними, причиною смерті чоловіка став серцевий напад.

17:37 Згідно з даними ЦВК, станом на 15:00 на 180 територіальних виборчих округах в цілому по Україні проголосували 40,44% виборців.

17:30 Явка виборців станом на 15.00 в Луганській області становить 17,07%, у Донецькій області явка збільшилася до 10,78%, в Києві ж явка - 32,57%, повідомляє ЦВК.

17:15 Українці, які перебувають закордоном, "штурмують" іноземні виборчі дільниці, аби проголосувати за нового президента України.

17:00 Штаб кандидата в президенти Юлії Тимошенко відмовився від паралельного підрахунку голосів. Як пояснив в.о. лідера фракції "Батьківщина" Сергія Соболєва, у "Батьківщини" серйозне представництво у виборчих комісіях і фактично дані про хід голосування надходять від представників виборчкомів.

16:45 У Міноборони відзвітували, що в зоні АТО бойові дії наразі не ведуться, повідомлень про масові заворушення немає.
16:22 Вже 58% військослужбовців по всій Україні віддали свій голос за нового президента.
16:02 Телеведуча "Світського життя" Катерина Осадча доєдналася до колег з 1+1 та теж проголосувала.

15:30 ЦВК оприлюднив дані щодо активності виборців станом на 15.00. На цю годину вже проголосували 40,41% українців.
15:15 Лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук теж стоїть у черзі на виборах.

clipboard01_20

15.30. Всі члени одного з виборчкомів у Подільському районі Києва прийшли на роботу у вишиванках.

14.12. Майже 6 тисяч працівників органів внутрішніх справ забезпечують охорону громадського порядку під час волевиявлення громадян на територіях, прилеглих до виборчих дільниць у Києві.

14.10. Явка в столиці настільки висока, що виборці можуть не встигнути проголосувати.

13.26. Члени однієї з виборчих комісій пояснюють великі черги на дільницях недостатньою кількістю людей у комісіях.

12.40. У Києві не зменшуються черги на виборчих дільницях.

12.30. У Києві проходить акція "Голосуй! Не злий Україну!", мета якої - вмотивувати молодь проголосувати на виборах президента України. Кожен, хто проголосував, зможе ввечері безкоштовно відвідати концерт за участю українських зірок «ВВ», «Друга Ріка», «Скрябін», «ТІК».

11.48. У Голосіївському районі Києва зупинили голосування через порушення процедури.

11.34. У Києві виборці скаржаться на те, що не можуть знайти себе у списках.

11.02 Кандидат у президенти України, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко проголосувала на виборах глави держави. Після голосування Тимошенко заявила журналістам, що "голосувала за свободу і демократію в Україні, яку відстоювали ціною свого життя герої Майдану". "Сьогодні я проголосувала за європейську Україну, яка може стати потужною державою, повноцінним членом ЄС", - сказала екс-прем'єр. Тимошенко голосувала у Дніпропетровську. На дільницю вона приїхала з чоловіком Олександром та донькою Євгенією.

11.20. У неділю, 25 травня, одночасно з президентськими виборами в Києві проходять позачергові вибори міського голови і депутатів Київради.

10.47 У Луганську і Донецьку області доставлені бюлетені для голосування на виборах президента України, заявив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський. Однак передати бюлетені в окружні комісії поки неможливо, оскільки комісії не працюють.

10.29 Сепаратисти розбили урни для голосування на дільниці у Сєверодонецьку.

10.23 На Сумщині відкрилися всі 1007 виборчих дільниць.

10.12 За даними на 9.30 ранку, у Донецьку не відкрито жодної виборчої дільниці. У Донецькій області з 2430 дільниць можна проголосувати на 426.

10.04 У Херсоні та Генічеську виборців закликали не йти на вибори президента. Втрутилася міліція.

10.01 На Полтавщині відкрилися всі 1272 виборчі дільниці.

9.57 У Донецькій області станом на 8:45 голосування проходить на 308 дільницях із 2430. Такі дані наводить прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату патріарх Філарет закликає виборців зі східних областей прийти на вибори. "Голосувати у цих умовах на Сході важко, і це будуть мужні люди, які прийдуть на вибори", - сказав він під час голосування на виборчій дільниці у Києві.

9.42 Міністр Кабінету Міністрів України Остап Семерак: "Уряд отримує багато сигналів про спроби зірвати президентські вибори 25 травня, але ми робимо все можливе, щоб вони відбулися по всій Україні. Ми готові навіть до того, що у деяких регіонах забезпечити їх проведення вкрай складно через дії терористів". Про це міністр заявив на зустрічі з керівництвом Фонду Маршала (США).

9.37 На виборчих дільницях у Києві виник небувалий ажіотаж. Люди близько години стоять у чергах за бюлетенями. "Мені 58 років, і я вперше бачу, щоб люди так свідомо голосували. Всі вчитуються в програми, вибирають. У повітрі відчувається напруга. Спостерігачі перераховують всіх, хто входить. Таке відчуття, що країна піднялася і люди не готові більше йди на поводу і дати себе обдурити", - розповідає киянка Людмила. При цьому ті, хто вже проголосував, задоволені, що змогли віддати свій голос за кандидата в президенти і кандидатів у столичну владу.

9.36 Станом на 8-у годину ранку в Донецьку не відкрилася жодна виборча дільниця. Про це повідомляє Комітет виборців України у Донецькій області. Також закриті всі дільниці в Горлівці.

8.10 На виборах президента України 25 травня очікується висока явка виборців, близько 60 відсотків, заявив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.

8.00 В Україні почалося голосування на виборах президента.

Джерело: "Сегодня"

Категорія: Вибори Президента | Переглядів: 542 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024