Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Статистика


Онлайн всьго: 6
Гостей: 6
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:34
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Листопад » 13 » Головне за середу: Танки РФ заходять в Україну, "Голос України" опублікував результати виборів
Головне за середу: Танки РФ заходять в Україну, "Голос України" опублікував результати виборів
20:05

"Голос України" опублікував офіційні результати виборів, поблизу Щастя загинув український військовий, Порошенко закликав силовиків пришвидшити розслідування розстрілів на Майдані.

 

"Голос України" опублікував результати виборів

В офіційному друкованому виданні Верховної Ради газеті "Голос України" опубліковані прізвища 421-го народного депутата, обраного на позачергових парламентських виборах 26 жовтня.

В цілому, за підсумками виборів, до складу Верховної Ради VIII скликання обраний 421 народний депутат, з ніх 225 — за партійними списками і 196 — в мажоритарних округах.

 

При цьому партія "Блок Петра Порошенка" отримала 132 депутатських мандата, "Народний фронт" — 82, "Об'єднання "Самопоміч" — 33, "Опозиційний блок" — 29, Радикальна партія Олега Ляшка — 22, "Батьківщина" - 19, ВО "Свобода" — 6. Від партій "Сильна Україна", "Заступ", "Воля" і "Правий сектор" обрано по одному народному депутату в мажоритарних округах.

Крім того, в 94-ти мажоритарних округах обрані депутати, які балотувалися як самовисуванці.

Між тим, віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич заявив, що "свободівці", які входять до складу уряду і займають посади голів обласних і районних адміністрацій, вирішили скласти свої повноваження.

ВО "Свобода" заявляє про складання повноважень членами Кабінету міністрів, главами обласних і районних адміністрацій у зв'язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів і створенням нової коаліції,— сказав урядовець.

 

Сич додав, що згідно з чинним законодавством, члени Кабміну від партії "Свобода" продовжать виконувати свої обов'язки до формування нового складу уряду.

Від "Свободи" в уряд входять віце-прем'єр Олександр Сич, міністр аграрної політики і продовольства Ігор Швайка і міністр екології та природних ресурсів Андрій Мохник.

Війна не закінчується

За даними групи "Інформаційний спротив", впродовж минулої доби російсько-терористичні війська понад 50 разів обстріляли позиції українських військових. Наші воїни знищили один із підрозділів реактивного дивізіону військ РФ.

Фіксується активність бойовиків і російських окупантів на Луганському, Дебальцевському та Донецькому напрямках — 21, 14 і 12 обстрілів відповідно,— повідомив керівник "ІО" Дмитро Тимчук.

Зокрема, напружена ситуація склалася в районі н.п. Кримське — 8 обстрілів, Станиця Луганська — 5, аеропорт м. Донецьк — 4, Чорнухине, Авдіївка, Зайцеве — по 3, Новомихайлівка, Щастя, Нікішине — по 2 вогневих удари.

Вчора українська реактивна артилерія завдала удару на випередження по скупченню озброєнь і військової техніки російсько-терористичних військ поблизу н.п. Миколаївка (район Докучаєвська). В результаті удару було знищено один із вогневих підрозділів зведеного реактивного дивізіону російських військ (постійне місце дислокації — Південний військовий округ РФ), польовий склад боєприпасів цього ж дивізіону, а також кілька одиниць автомобільної та спеціальної техніки. За результатами удару російське командування висунуло претензії місцевим терористам щодо нібито передачі інформації про позиції російських підрозділів українським військам,— додав Тимчук.

Разом з тим, за інформацією пресс-служби АТО, в результаті обстрілу з "Градів" позицій сил АТО в районі м. Щастя Луганської області загинув український військовий, ще один отримав поранення.

 

"Під час обстрілу з РСЗВ БМ-21 "Град" наших позицій в районі н.п. Щастя ми безповоротно втратили одного українського військовослужбовця, ще одного пораненого доставлено до міської лікарні", — йдеться у повідомленні.

НАТО фіксує вторгнення російських танків

Представники НАТО фіксують вторгнення російської військової техніки на територію України.

За останні два дні ми спостерігали те ж саме, про що повідомляється у звіті ОБСЄ. Ми спостерігали колони російської техніки, в першу чергу російських танків, артилерії, російських систем ППО і російських бойових підрозділів, які перетинають кордон з Україною, — розповів Верховний головнокомандувач Об'єднаними збройними силами НАТО в Європі Філіп Брідлав.

Про точну кількість російської техніки Брідлав розповісти не зміг, посилаючись на те, що досі немає чіткого знімка колони.

До Росії відправили п'ять вантажівок з тілами 200-х

Вчора опівночі з території України через закритий пункт пропуску "Довжанський" Луганської області здійснювалося вивезення "вантажу 200".

Як повідомив сьогодні на брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, тіла загиблих (імовірно військовослужбовців РФ) вивезли на територію Росії на п'яти вантажівках, які належать ростовській поховальній фірмі.

Лисенко також повідомив, що терористи за прямої участі російських військових та інструкторів продовжують приготування до проведення агресивних дій проти ЗС України та мирного населення. З території Росії до України прибувають військова техніка та конвої з живою силою.

Порошенко закликав пришвидшити розслідування розстрілів на Майдані

Президент наголосив на важливості пришвидшення розслідування всіх злочинів проти учасників протестів на Майдані і закликав слідчі органи активізувати роботу.

Про це заявив президент України Петро Порошенко на нараді з керівниками силових відомств, повідомляє прес-служба глави держави.

 

Далі затягувати з цією справою ми просто не маємо права. Жодна смерть не має залишитись без покарання тих, хто виконував і організовував виконання цих злочинів, — сказав Порошенко.

Глава держави висловив переконання, що той факт, що підозрювані у цих злочинах особи є втікачами, не перешкоджає їх засудженню і притягненню до відповідальності. "Ініційований мною Закон дає нам підстави для заочного засудження", — підкреслив він.

Космічний зонд приземлився на комету

Німецький дослідницький космічний модуль Philae місії Rosetta успішно здійснив посадку на ядро комети Чурюмова-Герасименка. Посадка відбулася о 18:03 за київським часом.

Наукові співробітники місії називають подію історичною, оскільки дослідження комети зможе пояснити зародження життя на Землі.

Посадковий модуль успішно відокремився від апарату Rosetta о 10:35 за київським часом. Після успішної посадки модуль протягом двох з половиною днів буде досліджувати поверхню астрономічного об'єкта.

Комета Чурюмова-Герасименко була відкрита у 1969 році у Києві. За словами першовідкривача небесного тіла, українського наукового співробітника Астрономічної обсерваторії Клима Чурюмова, ця комета може виявитись ключем до загадки появи життя на Землі.

Науковець припускає наявність на відкритій ним кометі органічних сполук, які колись були основними елементами зародження життя на нашій планеті.

Про погоду

12 листопада в Україні збільшиться хмарність, проте все ще переважатиме суха повітряна маса, істотних опадів не передбачається, лише місцями можлива мряка. Вдень очікується +5+10 градусів, у західних областях та на півдні протягом дня ще буде тепло, +10+15 градусів.

У західній частині передбачається суха погода, місцями тумани. Температура повітря вночі 2-8 градусів тепла, вдень +10+15 градусів.

У північних областях — без опадів. Температура повітря вночі 0-6 градусів тепла, вдень +5+10  градусів.

У центральних областях опадів не очікується. Температура повітря вночі 3-9 тепла, вдень +5+11 градусів.

На сході України очікується суха погода. Температура повітря вночі 0-5 градусів тепла, вдень +4+9 градусів.

У південній частині переважатиме суха погода. Температура повітря вночі +5+10, вдень +10+15 градусів.

У Києві 12 листопада — без опадів. Температура повітря вночі 0+3, вдень +7+9 градусів.

Вітер в Україні очікується південно-східний, 5-12 м/с.

Про курси валют 

Національний банк України на 12 листопада встановив офіційні курси валют на рівні:

100 доларів США — 1577.1363 грн

100 євро — 1969.2124 грн

10 російських рублів — 3.4366 грн

 

Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 447 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024