Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика


Онлайн всьго: 31
Гостей: 31
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Середа, 26.06.2024, 02:33
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Цитати з дебатів
Цитати з дебатів
13:55

- Ринкова економіка має існувати на ринкових принципах, — Солідарність жінок України

А держава має мінімально втручатися у її функціонування.

 

Про це під час Національних дебатів зазначила представник від політичної партії “Солідарність жінок України” Анна Нечай.

"Ринкова економіка має існувати на ринкових принципах. Один із ринкових принципів говорить, що держава має мінімально втручатися у її функціонування, при чому втручатися на рівні створення прозорих, однакових для всіх правил гри на рівні законів", - зазначила Нечай.

- Представник партії “Громадянська позиція (Анатолія Гриценка)” Тарас Стецьків вважає, що на сході України немає громадянського протистояння, а відбувається пряма військова агресія Російської Федерації.

 

Про це він сказав в ефірі "Національних дебатів".

Зараз є тимчасове перемир’я. Воно принизливе для нас. Але це перемиря українська влада та українська держава, та майбутня більшість повинні використати для того, щоб максимально швидко наростити оборонний потенціал української держави,
- заявив Стецьків.

Він зазначив, що теперішня влада робить це недостатньо, і місія наступного складу парламенту – пришвидшити прийняття Держбюджету та виділення коштів на оборонну сферу. Також Україна, за його словами, повинна негайно перейти на контрактну армію.

- На думку представника “Опозиційного блоку” Вадима Рабіновича, четвертий президент України Віктор Янукович повинен першим опинитися на лаві підсудних через розв’язання конфлікту на Донбасі.

 

Про це він сказав під час “Національних дебатів”.

Знаєте, кожна війна закінчується, коли захоронять останнього солдата та покарають останнього злочинця. Я вважаю, що ми повинні підвести підсумок цього громадського протистояння. Я вважаю, що повинні сісти в тюрму ті, хто розв’язав це протистояння, перший – Янукович, це перша людина, яка повинна сидіти на лаві. І всі ті правителі, які розв’язали цю війну, вони теж повинні там сидіти,
- вважає Рабінович.

Політик зазначив, що повинні бути засуджені усі політики, які причетні до злочинів, однак у рамках закону, коли їх провина буде доведена правоохоронними органами.

- Україні потрібна децентралізація влади, і одним зі способів посприяти цьому є обрання прем’єр-міністра терміном на один рік.

 

Таку думку під час “Національних  дебатів” висловив представник Ліберальної партії Михайло Опанащенко.

“Зробити виконкоми, якщо це парламентсько-президентська республіка. Зі складу виконкомів обирають сімох міністрів, які управляють центральними органами виконавчої влади на місцях. І один з них обирається прем’єр-міністром на один рік, не більше. Це надає їм можливість разом працювати над спільною стратегією, а не знищувати конкурентів протягом року", - вважає Опанащенко.

 
 
 
 
Категорія: Вибори до Ради 2014 | Переглядів: 329 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024