Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 4
Гостей: 4
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:28
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Жовтень » 25 » БЮТ: У Харкові друкують фальшиві бюлетені
БЮТ: У Харкові друкують фальшиві бюлетені
23:20

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вимагає від президента України Віктора Януковича та Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу за фактом незаконного виготовлення, у Харкові виборчих бюлетенів.

"Я вимагаю від президента держави терміново через своїх прокурорів порушити кримінальну справу і взяти на себе персональну відповідальність за те, що він покриває виготовлення фальшивих бюлетенів, фальшивих протоколів і, по суті справи, перетворив демократію в нашій державі на профанацію, абсурд і брехня", - сказала Тимошенко в суботу, 23 жовтня в Луцьку.

За її словами, в суботу, о 7 ранку до Харківського штабу партії "Батьківщина" зателефонував працівник поліграфічного підприємства "Фоліо Плюс" і повідомив про те, що в друкарні без державного замовлення друкуються фальшиві бюлетені для голосування на місцевих виборах. "Ця людина повідомив, що повним ходом ця друкарня друкує фальшиві бюлетені, тобто другий дубль, додатковий пакет бюлетенів, який буде заповнюватися окремо, комплектуватися урни будуть окремо і, як наслідок, будуть заздалегідь виписуватися протоколи на базі цих фальшивих бюлетенів", - уточнила вона.

Тимошенко повідомила, що представники Харківського штабу партії "Батьківщина" виїхали в друкарню і дійсно виявили фальшиві бюлетені. "Вони вилучили те, що змогли вилучити, як розрізані, так і нерозрізані бюлетені, надруковані на великих аркушах, і вже зрозуміло, що друкарня" Фоліо Плюс "не мала офіційного підряду на виготовлення бюлетенів", - додала лідер партії.

Лідер партії "Батьківщина" також підкреслила, що інформація про незаконне виготовлення бюлетенів у Харкові буде передана міжнародним і внутрішнім спостерігачам за виборами. "Сьогодні ця інформація буде передана всім міжнародним інформаційним агентствам, всіх інститутів - і Раді Європи, і Європейському Союзу, тому що після таких" сенсацій "на цих виборах, їх не можна буде вважати такими, що відбулися чесно, прозоро, без фальсифікації, на відкритій основі", - заявила Тимошенко.

Джерело: Дзеркало тижня

Переглядів: 436 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024