Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 4
Гостей: 4
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:56
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Жовтень » 30 » Азаров сподівається, що вибори сформують політичну еліту
Азаров сподівається, що вибори сформують політичну еліту
00:43

Прем'єр-міністр України Микола Азаров сподівається, що вибори до місцевих органів влади, які відбудуться цієї неділі, сформують політичну еліту на регіональному рівні. Про це Микола Азаров заявив під час зустрічі з представниками іноземних держав та главами місій спостерігачів від міжнародних організацій на чергових місцевих виборах 31 жовтня 2010 року, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Мені б хотілося, щоб до органів місцевого самоврядування прийшли професіонали, які знають про проблеми, що існують у конкретному місті, селищі, області. Хотілося б, щоб ці вибори були в меншій мірі політизовані, щоб змагалися не гаслами, а програмами розвитку того чи іншого регіону, програмами вирішення тих чи інших питань наших міст, областей ", - зазначив Микола Азаров.

Прем'єр-міністр підкреслив, що він часто буває в регіонах з робочими поїздками і тому йому достеменно відомо про існуючі кричущих проблеми в тій чи іншій галузі, зокрема, про незадовільну ситуацію на місцях з водопостачанням, ремонтом доріг, старого житла, екологічні проблеми.

Микола Азаров зазначив, що специфіка виборів до місцевих органів влади 2010 полягає в тому, що на них не виносяться загальнонаціональні проблеми, а піднімаються питання розвитку конкретного населеного пункту, району, області. "І тому, звичайно, хотілося б, щоб прийшли не демагоги, а прийшли люди, які знають, як побудувати міст через річку, як вирішити питання житлово-комунального господарства. І в цьому Уряд готовий максимально працювати разом для вирішення завдань, що стоять перед нашими людьми ", - зазначив Прем'єр-міністр.

Микола Азаров сподівається, що ці вибори допоможуть сформувати "управлінську еліту місцевого самоврядування, яка разом з Урядом буде брати участь у проведенні реформ в країні, її модернізації і, найголовніше, в реформуванні місцевого самоврядування".

Глава Уряду також зазначив, що Кабінет Міністрів налаштований на те, щоб максимальні повноваження і фінансові ресурси передати від центральної влади на місця.

Крім того, Микола Азаров зазначив, що керівництво країни чітко визначило шлях розвитку держави на основі програм Президента та Уряду, зокрема на шляху європейської інтеграції, дотримання демократичних цінностей: "Ми за цим курсом йдемо, і будемо йти твердо. І сподіваюся, що ці вибори допоможуть нашому руху цим шляхом ".

Джерело: Український Бізнес Ресурс

Переглядів: 418 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024