Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 4
Гостей: 4
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 07:56
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Комуністи виступили проти "регіоналів" у Донецьку
Комуністи виступили проти "регіоналів" у Донецьку
18:21

Представники КПУ в Донецьку виступили проти своїх колег - Партії регіонів. Зараз на батьківщині "регіоналів" комуністи проводять мітинг проти фальсифікації місцевих виборів

У Донецьку біля будівлі обласної державної адміністрації проходить мітинг представників КПУ проти фальсифікації місцевих виборів і на знак протесту проти тиску з боку Партії регіонів.

У мітингу беруть участь близько 500 осіб. Мітингувальники тримають гасла: "Голосуючи, подумай, кому ти віддаси свій дорогоцінний голос" та "Сьогодні ти живеш так, як голосував вчора".

Виступаючи на мітингу, перший секретар обкому КПУ в Донецькій області Микола Кравченко заявив, що на кандидатів до місцевих рад від КПУ чинять тиск, погрожують і шантажують місцеві влади Донецької області.

"Цинічно, нахабно, як катком, продовжують наїжджати на народ. Ми будемо звертатися до Парламентської Асамблеї Європи, в ОБСЄ, будемо доводити до відома світової громадськості, що в Донецькій області як був беспрєдєл, так і залишився. У Партії регіонів сьогодні рейтинг 23% , а їм треба зробити його 80% ", - відзначив Кравченко.

"Надають тиск" за допомогою міліції

Народний депутат також додав, що на кандидата від комуністів на посаду міського голови м. Красногорівки Донецької області чинять тиск з боку ГУМВС України в Донецькій області. "Телефонували з управління кадрів обласного управління внутрішніх справ. Наш кандидат є працівником міліції, 23 роки відслужив в МВС. І сьогодні йому погрожують, кажуть, щоб він або поклав заяву на стіл або зняв кандидатуру. Таким способом сьогодні вирішують ці проблеми", - заявив Кравченко. 

Біля Донецької облдержадміністрації сьогодні також проходить мітинг політичних сил "Фронт змін" і "Російський блок" проти прийняття Податкового кодексу.

Нагадаємо, 17 жовтня помер кандидат на посаду міського голови Макіївки від Комуністичної партії України Віктор Жабін. За словами Кравченка, на померлого кандидата чинився сильний тиск у зв'язку з його участю у виборах.

Раніше в Донецькій області обстріляли машину Прілеснянского сільського голови від КПУ. Комуністи пов'язують дане замах з їх участю у виборах в Донецькій області.

Джерело: УНІАН 

Переглядів: 518 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024