Форма входу

Вибори 2014

Пошук по сайту

Календар

«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика


Онлайн всьго: 3
Гостей: 3
Користувачiв: 0

Цікаво знати





Вівторок, 25.06.2024, 08:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вибір України 2015                                             Україна єдина - единая страна!

Головна | Мій профіль | Вихід

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » У Черкасах порушили кримінальну справу проти "бютівського" голови міськвиборчкому
У Черкасах порушили кримінальну справу проти "бютівського" голови міськвиборчкому
13:50

У Черкасах прокуратура порушила кримінальну справу проти голови міськвиборчкому. Його провина полягає в тому, що він нібито підписав договір про друк бюлетенів без рішення комісії. У повідомленні прокуратури виявилося багато неясностей і протиріч

Прокуратура Черкаської області 20 жовтня порушила кримінальну справу проти голови Черкаської міської виборчої комісії Миколи Кудрявцева за підозрою в перевищенні ним службових повноважень і службову підробку при підписанні договору з виготовлення виборчих бюлетенів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Черкаської області.

Згідно з повідомленням, договір про виготовлення бюлетенів з державним підприємством "Черкаський державний центр науково-технічної та економічної інформації" був підписаний Кудрявцевим без відповідного рішення міськвиборчкому.

Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 365 (перевищення влади або службових повноважень) та частиною 2 статті 366 (службова фальсифікація) Кримінального кодексу.

Також у повідомленні сказано, що справу було порушено за зверненням голови Черкаської обласної виборчої комісії Ольги Козько. При цьому голова облвиборчкому Ольга Козько повідомила, що справу було порушено не за її зверненням, а в результаті перевірки прокуратури. "Нехай у прокуратурі покажуть моє звернення! Я до них не зверталася", - заявила вона.

У міськвиборчкомі Кудрявцев є представником Української соціал-демократичної партії, яка входить у Блок Юлії Тимошенко (http://delo.ua//wiki/personi/yulia-tymoshenko/).

Рішення виборчкому все-таки було

Як заявив сам Кудрявцев, він вважає, що співробітники прокуратури розберуться в ситуації і приймуть виважене рішення, але він вважає, що перераховані в заяві прокуратури порушення не були допущені.

Кудрявцев пояснив, що 18 жовтня комісія прийняла рішення про друк бюлетенів на поліграфічному підприємстві "Тясмин", але незабаром змушена була змінити рішення, оскільки підприємство заявило, що закуплена комісією папір для друку бюлетенів не відповідає технічним умовам підприємства.

Голова міськвиборчкому повідомив, що 20 жовтня комісія 12 голосами з 15 прийняла рішення про укладення договору про друк бюлетенів з державним підприємством "Черкаський державний центр науково-технічної та економічної інформації".

За його словами, після засідання комісії співробітники підприємства перестали виходити на зв'язок з членами комісії, у зв'язку з чим комісія змушена була звернутися до управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Джерело: Українські Новини

Переглядів: 486 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024